Adı resmen değiştirildi! ATV dizisinin yeni ismini duyunca şaşıracaksınız

Sayılı günler sonra yayın hayatına merhaba diyecek ATV dizisi Tutsak ile ilgili isim değişikliğine gidildi ve alınan yeni karar izleyenleri şaşkına uğrattı.

Adı resmen değiştirildi! ATV dizisinin yeni ismini duyunca şaşıracaksınız
Adı resmen değiştirildi! ATV dizisinin yeni ismini duyunca şaşıracaksınız
GİRİŞ 15.11.2023 14:15 GÜNCELLEME 15.11.2023 14:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yönetmenlik koltuğunda Cem Akyoldaş'ın oturduğu Tutsak dizisi hakkında radikal bir karar alındı. Sete çıkan ve hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği dizide isim değişikliğine gidildi. Kore'den uyarlanan ve kadrosunda birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı Tutsak'ın yeni adı resmen belli oldu.

Fenomen diziden ezber bozan haber! Ateş Kuşları 29.bölüm fragmanı ters köşeye yatırdıFenomen diziden ezber bozan haber! Ateş Kuşları 29.bölüm fragmanı ters köşeye yatırdı

Hikayesiyle şimdiden merak konusu haline gelen ARC Film imzalı Tutsak'ın yeni ismi Altın Kafes olarak açıklandı. ATV’nin yeni dizisi Altın Kafes’in heyecanla beklenen oyuncu kadrosu ise şu şekildedir: Aytaç Şaşmaz, Hayal Köseoğlu, Hilmi Cem İntepe, Ebru Cündübeyoğlu, Kaan Turgut, Ali Kayra Kul, Sacide Taşaner, Sümeyra Koç, Cansu Mumcu, Şifa Nur Gül, Aksel Yılmaz, Eda Nur Gülbudak, Murat Kılıç, Gurur Çiçekoğlu ve Buse Orcan.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Gerçekçi 5 ay önce Şikayet Et
    Bu dizi tutmaz boşa masraf yapıyorsunuz.
    Cevapla
  • Anadolu 5 ay önce Şikayet Et
    Terbiyeli usturuplu eğitici ailedek seyredilecek diziler gerekli.. sacma sapan ask dalavere kimin eli kimin cebinde belli olmayan ahlaksiz dizilerden biktik,tarihle alakasi olmayan dizilerden bıktık,mafya dizilerinden bıktık..adam gibi insan gibi bisey yapın yahu bu kadar kökünden geçmişinden kopuk geleceğe hicibir şey vermeyen hazırlamayan dizileri filimleri bırakın artık
    Cevapla
  • AlpEren 5 ay önce Şikayet Et
    Bırakın bu tür dizileri, Diriliş Osman dizisini bile seyretmeyi bıraktım. Osman karakterine bir bakın, adeta bir robot. Gerçeklikten bu kadar uzak ve bizim kültürümüzle ilgisi olmayan uyarlama dizi nedir yahu!
    Cevapla
  • Mert 5 ay önce Şikayet Et
    Birbirine bağıran insanlar görmekten bıktık. Ama TRT'nin dizileri eğlenceli...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı