Zirve deyince akla ilk gelen adres! Kuruluş Osman kimsenin yapamadığını yaptı

Başarıdan başarıya koşmaya son sürat devam eden Kuruluş Osman, ATV ekranlarındaki 134.bölümüyle reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde #GazaAteşi etiketiyle yer aldı.

GİRİŞ 05.11.2023 15:25 GÜNCELLEME 05.11.2023 15:25
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 134.bölümüyle Tüm Kişiler kategorisinde 7,04 reyting, 20,18 izlenme payı, AB kategorisinde 4,80 reyting, 15,24 izlenme payı ve 20+ABC1 kategorisinde 6,91 reyting, 18,23 izlenme payı elde etti. Dizi, Total ve ABC1 kategorilerinin en çok izlenen yapımı olurken, AB grubunun ise en çok izlenen dizisi oldu.

Fenomen diziden ezber bozan haber! Ateş Kuşları 29.bölüm fragmanı ters köşeye yatırdıFenomen diziden ezber bozan haber! Ateş Kuşları 29.bölüm fragmanı ters köşeye yatırdı

Kuruluş Osman’ın 134. Bölümünde Osman Bey’in “İlayi Kelimetullah yolunda yürüdükçe ben de ardında olacağım!” diyerek Yakup Bey’e karşı yeni bir oyun kuracağının sinyallerini vermesi bölüme damga vurdu.

Kuruluş Osman’ın 134.bölümünde Yakup Bey, Osman Bey’den önce davranarak Lefke Kalesi’ni fethetti. Kaleyi Osman Bey’e verdiğini söylediğinde Osman Bey ise Yakup Bey’in sinsi bir oyun içinde olduğunun farkındadır. Boran Bey ve Konur Bey’in kaleyi neden Yakup Bey’den teslim aldığını sorgularken Osman Bey ise şu sözlerle yanıt verdi: “Yakup Bey’in hamlelerinde hiçbir samimiyet yok. Kaleyi verdi ama almayacağımı düşünürdü. Eğer ki almasam, o vakit beylerin aklına girecekti.

Diyecekti ki, kaleyi veririz onu dahi almaz. Onun niyeti gaza değil. Kibirlidir, onun garezi banadır diyecekti… Osman Bey bizim düşmanımız diyecekti. Ne ferman dinler, ne fütühat…” Bala Hatun; “Hazineyi bize veren neden fermanı Yakup Bey’e versin? Cerkutay’ı yanına alışı dahi hamlelerinin bir parçasıdır. Yiğidi dahi ondan kaçar, bana gelir diyebilmek için.” diyerek Yakup Bey’in asıl niyetinin farkında olduklarını vurguladı. Osman Bey, alplarına Yakup Bey’in bugüne kadar rekabet ettikleri herkesten farklı olduğunu söyleyip temkinli olmalarını tembihledi.

Orhan Bey, hazineyi geri almak için Mehmet Bey’i takip etti. Moğol kisvesine büründü ve alplarına da yüzlerini Moğol gibi boyamaları tembihledi. Yeni bir oyun kuran Orhan Bey, Mehmet Bey’e saldırdı. Saldırı sonucunda Mehmet Bey’i ağır yaralayan Orhan Bey, hazineyi alıp Yenişehir’e döndü. Ağır yaralanan Mehmet Bey’i, Alaeddin Bey iyileştirdi.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizi, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    tarihle alakası olmayan boş bir yapım
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    allahına kurban osman bey
    Cevapla
  • Fty 5 ay önce Şikayet Et
    Karısı cadılar bayramını kutlasın bu zulum zamaninda.Sizler de daha çok Filistinli ölmesi için izleyin bu sahteleri
    Cevapla
  • serdar 5 ay önce Şikayet Et
    Ya oğlum harbiden ne rahatsızsınız ya Yani napacan oyuncuların Özel hayatlarınada mı mudahele edecen Allah hidayet versin de geç ya
    Cevapla
  • sutcu 5 ay önce Şikayet Et
    sırasıyla Osman.. Alpaslan.. yalı çarkını.. Ömer...yargı...diğerleri lafontenden masallar.
    Cevapla
  • Vatan 5 ay önce Şikayet Et
    Kuruluş Osman harika, sağolsun emeği geçenler, ahlaksız rezil dizilerden geçilmiyor,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...
İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu dönemi! Yeni GİK'te ilginç detay! Akşener iddiası