Kocaeli'den sağlıklı tarifler ve uygulamalı tedavi yöntemleri

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta, Kocaeli'den sağlıklı yaşama dair kaçırılmaması gereken tavsiyelerle ekranlara geliyor.

Kocaeli'den sağlıklı tarifler ve uygulamalı tedavi yöntemleri
Kocaeli'den sağlıklı tarifler ve uygulamalı tedavi yöntemleri
GİRİŞ 03.11.2023 17:38 GÜNCELLEME 03.11.2023 17:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Doğal besinlerle sağlıklı yaşam tüyoları veren, birçok hastalığa değinen ve alternatif tıp ile modern tıbbı harmanlayarak çeşitli tedavi yöntemleri uygulayan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık, bu hafta Kocaeli Maşukiye'den izleyici karşısına çıkıyor. Dr. Feridun Kunak ilk olarak, Kocaeli'nin mis kokulu enfes siyah üzümlerini bizzat bahçeden toplayıp bağışıklık sistemini güçlendiren Pepeçura yaptı. Daha sonra ayak kaslarını kuvvetlendirmek için pratik bilgiler veren ve uygulamalı olarak gösteren Dr. Kunak, özellikle çocukların kas gelişiminin önemli olduğuna vurgu yaptı.  Daha sonra dalından topladığı hünnap ve cennet hurmaları ile doğal sirke hazırladı ve faydalarını izleyicilerle paylaştı.  Sonrasında yaşlı bir çifti ziyaret etti ve bacaklarında rahatsızlık olan hastaya hazırladığı şifalı yağlarla ve vitaminlerle tedavi uyguladı. 

Son olarak hamsi satan bir balıkçıya uğrayarak keyifli bir sohbet gerçekleştiren Dr. Kunak, hamsi alırken dikkat edilmesi gerekenlerden bahsetti. Ayrıca hamsinin faydalarından bahseden Kunak, hamsiyi pişirme yöntemlerini de anlattı.

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13.10 ’da Kanal 7’de…

Program Adı        : DR. FERİDUN KUNAK'LA EVLERİNİZE SAĞLIK

Yayın Tarihi          : 4 Kasım 2023, Cumartesi

Yayın Saati           : 13:10

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR 1
  • Seyirci 5 ay önce Şikayet Et
    Hafta ici de olsaydi keşke
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı