AYD: Soykırımcı İsrail'in hedef aldığı Fahrettin Altun'un yanındayız

Anadolu Yayıncılar Derneği, İsrail medyası tarafından hedef alınan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a destek olarak, İsrail medyasına tepki gösterdi.

AYD: Soykırımcı İsrail'in hedef aldığı Fahrettin Altun'un yanındayız
AYD: Soykırımcı İsrail'in hedef aldığı Fahrettin Altun'un yanındayız
GİRİŞ 05.11.2023 00:33 GÜNCELLEME 05.11.2023 00:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Anadolu Yayıncılar Derneği, İsrail medyası tarafından hedef alınan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a destek olarak, İsrail medyasına tepki gösterdi.

'HADSİZ VE DÜŞMANCA BİR YAKLAŞIM'

AYD'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İsrail Medyası algı ve manipülasyonlarına bir yenisini daha ekleyerek, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u hedef alarak, düşmanca ve hadsiz bir yaklaşım sergilemiştir. 

Dünyanın gözleri önünde Gazze’de katliam ve soykırım gerçekleştiren İsrail, bu seferde dezenformasyon ve yalan haberleri çürüten, sosyal medya yalanlarını ortaya çıkaran Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a yüklenmektedir. 

Fahrettin Altun için, "Erdoğan'ın gölgesi" diyerek skandal bir tanımlamada bulunmuştur. 

Yapılan haberde "Erdoğan'ı devirmek imkansız ama Fahrettin Altun ve ekibi durdurulmalı. Hem de derhal" diyerek hadsiz ve düşmanca bir yaklaşım sergilenmektedir.  

'FAHRETTİN ALTUN YALNIZ DEĞİLDİR'

Bizler Anadolu Yayıncılar Derneği olarak bu hadsiz yaklaşımı ve çirkin benzetmeleri yapanları şiddetle kınıyoruz. Şu bilinmelidir ki, sosyal medyada yapılan Dezenformasyon ve yalan yanlış haberlerin ortaya çıkarılmasında büyük bir mücadele veren İletişim Başkanı Fahrettin Altun yalnız değildir. Anadolu medyası olarak Sayın Altun’un yanındayız. İsrail önce Filistinlilere uyguladığı zulümden vazgeçmeli, işlediği İnsanlık suçunun ve Savaş suçunun hesabını vermelidir.

NE OLMUŞTU?

İsrail merkezli haber sitesi The Times Of Israel’de çıkan “Fahrettin Altun... Erdoğan’ın Gölgesi Hamas için küresel savunuculuk rolü üstleniyor” başlıklı haberle Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun hedef almıştı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • antep2701 5 ay önce Şikayet Et
    iğrenç Yahudi köpekleri.... katliamlara devam ettiği yetmiyormuş gibi,bu sefer de gerçek bir dürüst insana saldırıyor.....hoşt köpekler.
    Cevapla
  • Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    İletişim Başkanlığının yalan söylediğini ispat edin. Onun dışında ağlamayın. Daha çok aglayacaksınız.
    Cevapla
  • Kapdan 5 ay önce Şikayet Et
    Bu Ülkede Erdoğanlarda bitmez, Fahrettin Altunlarda bitmez. KISACASI MÜSLÜMANLAR BİTMEZ. Yaptıklarınız yanınıza kar kalmayacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?