Acun Ilıcalı, Tolga Çevik'i bırakmadı! Tolgshow yıllar sonra sürprizleriyle dönüyor

Ünlü komedyen Tolga Çevik’in başrolünde yer aldığı Tolgshow uzun bir aranın ardından tekrardan sahnelere dönüyor. Exxen platformunda yayına girecek olan programın fragmanı izleyenler tarafından yoğun ilgi gördü.

Acun Ilıcalı, Tolga Çevik'i bırakmadı! Tolgshow yıllar sonra sürprizleriyle dönüyor
Acun Ilıcalı, Tolga Çevik'i bırakmadı! Tolgshow yıllar sonra sürprizleriyle dönüyor
GİRİŞ 22.11.2023 11:50 GÜNCELLEME 22.11.2023 11:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yönetmenlik koltuğunda Fırat Parlak'ın oturduğu Tolgshow programı için geri sayım resmen başladı. Yıllar sonra yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek olan programın yapımcılığını bu kez 25 Film üstlenmeye hazırlanıyor.

Türkiye’nin dijital platformu Exxen’de ekran macerasına yeniden atılmaya hazırlanan Tolgshow'un yeni sezonundan ilk tanıtım seyircisiyle paylaşıldı. Bu sezonda da yönetmenin istekleriyle kılıktan kılığa, şekilden şekle girecek “Arkadaşım”ı zor ama eğlenceli anlar bekliyor. Yeni sezonu sabırsızlık içerisinde beklenen Tolgshow izleyici kitlesini gülmekten kırıp geçirecek.

“Tolgshow Çılgın Sezon’’ yeni sezonuyla yakında EXXEN’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Bora 5 ay önce Şikayet Et
    Hic gülmüyorum basit
    Cevapla
  • meyyid 5 ay önce Şikayet Et
    seviyesiz...
    Cevapla
  • 5 Yaşa Uygun 5 ay önce Şikayet Et
    İzlemediğim ama etrafımda izleyenler çok olduğundan veya arada bir kanal geçerken gördüğümden, gördüğüm ve bildiğim kadarıyla 5 yaş zeka seviyesine hitap eden aptalca bir program. Şu işe yaramazları i,zleyip arşa çıkarmayın. Sonra kendilerini sanatçı falan zannedip millete akıl satmaya kalkıyorlar.
    Cevapla
  • Muşlu Efe 5 ay önce Şikayet Et
    Bu adam kadar sıkıcı bir oyuncu yok dünyada reytingi sıfır olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları yayınlandı
Şampiyonlar Ligi yarı finali yıldızlar geçidi: 1.2 milyar euroluk kadro