TRT dizisi Mevlana Celaleddin Rumi’den sevindiren haber! Büyük sürprize hazır olun

Senaristliğini Ali Aydın’ın üstlendiği Kale Film Aş. imzalı Mevlana Celaleddin Rumi dizisinin 2.sezon yayın tarihi izleyici kitlesiyle paylaşıldı.

TRT dizisi Mevlana Celaleddin Rumi’den sevindiren haber! Büyük sürprize hazır olun
TRT dizisi Mevlana Celaleddin Rumi’den sevindiren haber! Büyük sürprize hazır olun
GİRİŞ 28.11.2023 10:31 GÜNCELLEME 28.11.2023 10:31
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Can Ulkay’ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen ve ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan Mevlana Celaleddin Rumi’den müjdeli haber geldi. TRT’nin dijital platformu Tabii’de izleyenlerin karşısına geçen ve 2.sezon onayı aldığı öğrenilen projenin yayın tarihi netlik kazandı.

Acun Ilıcalı, TV8’e Çarkıfelek'i getiriyor! Yeni sunucusu ağızları açık bıraktırdıAcun Ilıcalı, TV8’e Çarkıfelek'i getiriyor! Yeni sunucusu ağızları açık bıraktırdı

Ahmet Okur ve Kerim Ayyıldız’ın yapımcısı olduğu ve Hz. Mevlana’nın yaşam öyküsünün gözler önüne serildiği Mevlana Celaleddin Rumi, 9 Aralık’ta yayına girecek.

İslam alimi, tasavvuf büyüğü ve şair Mevlana Celaleddin Rumi’yi usta oyuncu Bülent İnal üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Kaan Yıldırım , Ahu Türkpençe, Mehmet Ali Nuroğlu, Mert Turak, Devrim Özkan, Nilay Deniz, Levent Can, Burak Can , Yusuf Çim, Baki Davrak, Burç Kümbetlioğlu, Ushan Çakır, Mert Karabulut, Gizem Aydın, Can Nergis, Turgay Aydın, Haluk Piyes gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Rıza 5 ay önce Şikayet Et
    Ben ilk bölümünü bile tamamlamadım izlenecek bir şey değil. Beğenmedim başrol oyuncusu kaliteli ama dizi değil.
    Cevapla
  • Selim 4 ay önce Şikayet Et
    Tersine başrol oyuncusu yanlış seçim olmuş. Oyuncu kaliteli de olsa her role bürünemiyor anlaşılan. çok fazla masraf edilmiş başrol oyuncusu dışında her şeyi çok beğendim. Hay Sultan mesela yoluna çok yakışmış. Yine yunus emrede. Onun gibi bir tercih olsa süper olurdu. 2 sezona yine de iple çekiyorum Bir kvk'lı olarak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
    Cevapla
  • Kurdi 5 ay önce Şikayet Et
    Genel olarak Dizilere bakmam pek.ama mevlana kitapları okudum.bunlar harika insanlar.mücevher maden yatakları gibi.Allah mekanlarını ali eylesin
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    aşk mafya dizilerinden doldu tüm kanallar. oyuncuların zamanları yokken geçmişi canlandıracak ve yaşayacak çünki zordur.
    Cevapla
  • latif 5 ay önce Şikayet Et
    Tarihi dizi çekemiyoruz,bunu başaramıyoruz....Kuruluş osman o keza,Selahaddin Eyübi aynı..
    Cevapla
  • Selim 4 ay önce Şikayet Et
    5 kişiyle savaş sahnesi çekerken arkaya yeşil zemin koyup hayranlık uyandıran Batı filmleri yanında 50 kişiyle çekilen ama yeşil büyü olmayınca yavan kalıyor. Bu eksiklikle koca Osman beyin savaşlarını 10-15 kişilik fedai gibi gösteriyoruz. Hemde küçük bir dokunuşla yapılan büyük emek global bir dizi olmuyor. Hem bu türden çalışmalar yapıla yapıla marifet keşfedilip tüm dizilere yayılır.
    Cevapla
  • Kurdi 5 ay önce Şikayet Et
    Mehmet yaptıysa olmaz"cılarda öyle söylüyor.kimlerle takıldığını gözden geçir derim
    Cevapla
  • kamil 5 ay önce Şikayet Et
    TRT1'de neden gösterilmez bu dizi? Sanki gösterimleri çok mu iddialı bu devlet kanalının?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
E-muhtıranın üstünden 17 yıl geçti
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri