Fatih dizisine flaş transfer! TRT1 projesinde aksiyonun ardı arkası kesilmeyecek

Birbirinden iddialı dizileriyle hemen herkesin seyir zevkine hitap eden TRT1, yeni dizisi Fatih’le bir kez daha farkını ortaya koymaya hazırlanıyor.

Fatih dizisine flaş transfer! TRT1 projesinde aksiyonun ardı arkası kesilmeyecek
Fatih dizisine flaş transfer! TRT1 projesinde aksiyonun ardı arkası kesilmeyecek
GİRİŞ 26.12.2023 11:37 GÜNCELLEME 26.12.2023 11:37
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

2024 yılına sıkı bir hazırlık yapan TRT1, çalışmalarını titizlikle yürüttüğü Fatih dizisiyle izleyenleri etkisi altında bıraktıracak. Yönetmenlik koltuğunda Şafak Bal’ın oturacağı Miray Yapım imzalı projeye dair merak duyulan ayrıntılar netlik kazandı.

Gönül Dağı’ndan giden Ecem Özkaya’nın yeni dizisi şaşırttı! TRT1’den Show TV’ye geçtiGönül Dağı’ndan giden Ecem Özkaya’nın yeni dizisi şaşırttı! TRT1’den Show TV’ye geçti

Senaryosunu Fatih Güler, Ozan Bodur, Cihan Bozkaya ve Enes Şengönül’ün kaleme aldığı Fatih dizisinin başrol oyuncusu açıklandı. Fatih Sultan Mehmet döneminin konu olarak işleneceği ve 2024’ün ilk aylarında yayın hayatına merhaba diyecek olan projeye Serkan Çayoğlu transfer edildi.

Bilindiği üzere Serkan Çayoğlu, Kader Bağları, Kıbrıs: Zafere Doğru, Halka, Börü, Yeni Hayat, Hayatımın Aşkı, Kiraz Mevsimi gibi dizilerde de kameralar karşısına geçmişti.

Serkay Çayoğlu’nun yanı sıra Tuba Ünsal, Fikret Kuşkan, Sinan Albayrak, Ayşegül Günay gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 22
  • Tek 4 ay önce Şikayet Et
    TRT yüklü idi bakmak için açtım güncelleme yap dedim onun yerine tabiii geldi dedi ok dedim tam rezilik bulunduğun ülkede yükleme yok dedi bu devirde digital dünya nasıl olsa koca devlet kanali bütün dünya da
    Cevapla
  • Osman Coşkun 4 ay önce Şikayet Et
    Serkan Cayoglu şu anda türk oyuncular arasında zirve noktadır Özellikle Kıbrıs Zafere Doğru daki başrol oyunculuğu takdire şayan dı TRT harika bir işe imza atmış
    Cevapla
  • Sait 4 ay önce Şikayet Et
    Başrol oyuncusunun burnu kurtarmış bu olayı burnu kurtarıyor görsellik önemli izleyeceğiz inşallah
    Cevapla
  • Fatih 4 ay önce Şikayet Et
    Eminim güzel bir dizi olacak..ama başrol oyuncusu o rolü kaldırabilir mi bilmiyorum..bence başrol de Kenan İmirzalıoğlu olsa iyi olurdu.
    Cevapla
  • İSMAİL 4 ay önce Şikayet Et
    Evet TRT en güzelini yapar ama bence Başrol oyuncusu çok zayıf tutmaz çünkü bir dizide başrol oyuncusu çok önemli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok