Gönül Dağı’nda flaş veda! 2 ismin birden gideceğini duyan şaşkınlığına engel olamadı

4 sezondur TRT1 ekranında varlık gösteren Gönül Dağı dizisinin Kamuran’ı Nihan Durukan ile Muammer’i Ali Düşenkalkar yollarını ayırıyor.

Gönül Dağı’nda flaş veda! 2 ismin birden gideceğini duyan şaşkınlığına engel olamadı
Gönül Dağı’nda flaş veda! 2 ismin birden gideceğini duyan şaşkınlığına engel olamadı
GİRİŞ 30.11.2023 14:38 GÜNCELLEME 30.11.2023 14:38
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Anadolu insanının sıcaklığını ve samimiyetini izleyenlerin iliklerine kadar hissettiren Gönül Dağı’nda peş peşe veda yaşanacak. Asuman’ın annesi ve Münir Başkan’ın eşi rolüyle kameralar karşısına geçen Nihan Durukan projeden çekiliyor.

TRT görüntüleri ve tarihi paylaştı! Tabii dizisi Derin Mor ortalığı kasıp kavuracakTRT görüntüleri ve tarihi paylaştı! Tabii dizisi Derin Mor ortalığı kasıp kavuracak

Milli Eğitim Müfettişi Kamuran karakteriyle Gönül Dağı’na renk katan Nihan Durukan’ın veda izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Bilindiği üzere Nihan Durukan, Kefaret, Seksenler, Binbir Gece, Mandıra Filozofu İstanbul gibi yapımlarda boy göstermişti.

Öte yandan ilk bölümden beri Taner ve Ramazan’ın amcası, Veysel’in babası rolüyle ilgi odağına oturan Ali Düşenkalkar da Gönül Dağı ailesinden ayrılanlar kervanına katıldı. Nam-ı diğer Düğüncü Muammer Kaya karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Ali Düşenkalkar’ın hikayesinin bitmesi ekran başındakileri üzdü.

Usta oyuncu Muammer Kaya, Babam, Kayıtdışı, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Aşk ve Mavi, Hanımın Çiftliği ve Dila Hanım gibi projelerde yer almıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 23
  • Delirdim 5 ay önce Şikayet Et
    Pisikolojim bozuldu la yeter seyretmeyim diyorum başka bir şey bulamayıp tekrar geliyorum aynı yere
    Cevapla
  • Selda selda 5 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar dram ayrılık yarım kalan hikayeler sevdalar ,hastalıklar, huzursuzluklar çok canımızı sıkıyor, dizi de olsa izlerken mutlu olmak istiyoruz ,bakalım senarist SelTan a ne kötülükler dramlar düşünüyor, bu defa dizi dibe vurur en iyi oyuncular, zahide Muammer gitti bakalım sırada kim var.Bu diziyi sevdik diye acı içinde bırakmak ne ,inşallah bundan sonra bir kişi bile ayrılmaz
    Cevapla
  • Selçuk 5 ay önce Şikayet Et
    Surekli drama trajedi ve oyuncuların diziden çıkmasından gına geldi bıraktık bu diziyi bakmıyoruz...
    Cevapla
  • Semra 5 ay önce Şikayet Et
    Neeeeee
    Cevapla
  • Halit 5 ay önce Şikayet Et
    Ayrılanlar olunca dizinin keyfi kaçıyor, en iyisi seyretmeyi bırakmak .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması!
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı