Usta sanatçı Ajda Pekkan, Kızılcık Şerbeti’yle anlaştı! Uzun yıllar sonra ekrana dönüyor

Çok uzun bir süredir herhangi projede rol almayan Ajda Pekkan, her Cuma akşamı yayına giren Kızılcık Şerbeti projesinde oyunculuk performansını sergilemeye hazırlanıyor.

Usta sanatçı Ajda Pekkan, Kızılcık Şerbeti’yle anlaştı! Uzun yıllar sonra ekrana dönüyor
Usta sanatçı Ajda Pekkan, Kızılcık Şerbeti’yle anlaştı! Uzun yıllar sonra ekrana dönüyor
GİRİŞ 30.11.2023 10:21 GÜNCELLEME 30.11.2023 10:32

Hakan Kırvavaç’ın yönetmenliğinde çekimleri yapılan Kızılcık Şerbeti dizisinde sürpriz bir transfer hamlesine daha imza atıldı. Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği Gold Film imzalı projeye bu sefer ‘Süperstar’ lakabıyla anılan usta sanatçı Ajda Pekkan getirildi.

Türk pop müziğine damgasını vuran ve birbirinden çeşitli parçalarıyla dillere pelesenk olan Ajda Pekkan, Kızılcık Şerbeti yapımına renk katmaya geliyor. Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün senaryosunu kaleme aldığı diziyle anlaşma sağlayan Pekkan, 29 Aralık Cuma tarihinde Show TV ekranında yayına girecek 45.bölümde kameralar karşısına geçecek.

Geçtiğimiz sezon Kızılcık Şerbeti'nde müzik parçası çalınan ve alınan karar neticesinde projeye davet edilen Ajda Pekkan, senaryo gereği Süperstar Kıvılcım'ın programının sunuculuğunu yaptığı TV kanalının yılbaşı eğlence programına konuk olarak katılacak.

Bilindiği üzere Ajda Pekkan'ın yayınlandığı her hafta sosyal medya gündemine oturan dizi hakkında "Bayılarak izliyorum, cuma günleri hiçbir randevu almıyorum, bu tüm ekibime de geçti." şeklindeki sözleri çok konuşulnuştu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak