Dr. Feridun Kunak, Oğuzların ilk yerleşkelerinden olan Beypazarı'nda

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ Türkiye'nin dört bir yanını gezmeye devam ediyor.

Dr. Feridun Kunak, Oğuzların ilk yerleşkelerinden olan Beypazarı'nda
Dr. Feridun Kunak, Oğuzların ilk yerleşkelerinden olan Beypazarı'nda
GİRİŞ 30.11.2023 16:29 GÜNCELLEME 30.11.2023 16:29

‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta, Ankara Beypazarı'nın güzelliklerini izleyenleriyle paylaşıyor.

Gittiği her yerde şifa deposu doğal ürünleri dalından toplayan, hasadına eşlik eden Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık aynı zamanda modern ve alternatif tedavi yöntemleriyle hastalara umut oluyor. Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık, bu hafta yer altı ve yer üstü zenginlikleri, tarihi yapıları ve kültürel dokusuyla pek çok dönemden izler taşıyan Ankara'nın Beypazarı ilçesinden evlere konuk oluyor. Beypazarı belediye Başkanı ile bir araya gelen Kunak, gençleşmek isteyenler için havuz maskesi yaptı. Daha sonra Ankaralı hanımlarla dolma saran Kunak, ev ziyaretlerine devam ederek bel ve diz rahatsızlıkları bulunan hastalara önemli tavsiyeler verdi, egzersizler yaptırdı.

Programına Bepazarı'nın çarşısını gezerek devam eden Kunak, Anadolu Panteri'nin hikayesini izleyenleriyle paylaştı. Daha sonra özellikle Alzeimer hastaları için kaçırılmayacak tavsiyelerde bulunan Kunak, esnafla birlikte şifa deposu havuç suyu hazırladı.  Sonrasında Evliye Çelebi'nin notlarında geçen Dinazor Kayalıkları'nın hikayesini dinledi. Esnaf ziyaretine devam eden Kunak, Beypazarı'nın öne çıkan lezzetlerinden Beypazarı kurusunun imalatına eşlik etti. Son olarak meşhur Beypazarı maden suyu fabrikasını gezen Kunak, üretim süreci hakkında bilgi verdi ve maden suyunun faydalarından bahsetti.

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13.10 ’da Kanal 7’de…

Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı