Acun Ilıcalı, Yetkisiz'i TV8'e getiriyor! Yepyeni dizisinin senaristi bakın kim olacak

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Çukur dizisiyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Gökhan Horzum, Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8 için Yetkisiz dizisini çekmeye başlayacak.

Acun Ilıcalı, Yetkisiz'i TV8'e getiriyor! Yepyeni dizisinin senaristi bakın kim olacak
Acun Ilıcalı, Yetkisiz'i TV8'e getiriyor! Yepyeni dizisinin senaristi bakın kim olacak
GİRİŞ 28.12.2023 09:15 GÜNCELLEME 28.12.2023 09:15
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

2024’e sayılı günler kala Çukur dizisinin senaristliğini üstlenen Gökhan Horzum büyük bombayı patlattı. Adını Yetkisiz olarak belirlediği dizinin çekimleri Volkan Kocatürk eşliğinde gerçekleşecek.

Selahattin Eyyubi'ye Uyanış Büyük Selçuklu’dan umulmadık transfer! Yine TRT1'i seçtiSelahattin Eyyubi'ye Uyanış Büyük Selçuklu’dan umulmadık transfer! Yine TRT1'i seçti

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 için çekmeye karar veren Horzum, yeni dizisiyle dizi severleri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Unauthorized Living (Yetkisiz Bir Hayat) isimli İspanyol suç dizisinden uyarlandığı öğrenilen Yetkisiz’in oyuncu kadrosu için görüşmeler tüm hızıyla sürüyor.

Bilindiği üzere Gökhan Horzum geçmiş dönemde, Tetikçinin Oğlu, Baba, Güneşi Beklerken, Kiraz Mevsimi, Maral: En Güzel Hikayem, Acil Aşk Aranıyor, Kavak Yelleri, Yağmur Zamanı, Bir İstanbul Masalı, Hayatımın Aşkı ve Ferhat ile Şirin gibi projelerin de senaryosunu kaleme almıştı.

TV8’E İKİ DİZİ BİRDEN!

2024 öncesi izleyenlere peş peşe müjdeli haber verildi ve TV8’de hem Aşka Düşman hem Yetkisiz dizisinin yayın hayatına başlayacağı gelişmesi paylaşıldı. Geçtiğimiz günlerde Mesut Eraslan'ın yöneteceği, Ozan Aksungur ile Eylem Canpolat'ın yazacağı Aşka Düşman projesinin ekran macerasına atılacağı bilgisi verilmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • bbxcnmmkgdsyugrdartu 2 hafta önce Şikayet Et
    Chp cehaleti
    Cevapla
  • Haticenur 4 ay önce Şikayet Et
    Merhaba Acun ılıcalı Ben Down Sendromlular NİHAT ALTINKAYA çıksın hemen Şimdi İstanbula Gelip DİZİLERDE SANATÇILARILA Tanışmak istiyorum Beni de dizi de oynatırsan Survivor Çok mutlu olurum Teşekkür ederim Senden haber bekliyorum
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    toplumu uyutan, zamanı israf ve telef eden, dinden imandan uzak, kötülük kokan programlar, UYANIN ARTIK
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    toplumu uyutma, günaha sokma ve kötülük makinesi, toplum için çoook tehlikeli
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    milyonlarca insanın milyarlarca saati telef oluyor, bu boşa geçen saatlerde, insanlar, daha hayırlı ve güzel zamanlar geçirebilir. UYANIN ARTIK
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama