Dr. Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık, Şehzadeler Şehri Manisa'da

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta, Manisa'nın Gördes ilçesinden izleyici karşısına çıkıyor.

Dr. Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık, Şehzadeler Şehri Manisa'da
Dr. Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık, Şehzadeler Şehri Manisa'da
GİRİŞ 15.12.2023 16:53 GÜNCELLEME 15.12.2023 16:53

Gittiği her yerde şifa deposu doğal ürünleri dalından toplayan, hasadına eşlik eden Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık aynı zamanda modern ve alternatif tedavi yöntemleriyle hastalara umut oluyor. Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık'ın bu haftaki durağı, tarihin her döneminden farklı güzelliklerin izini taşıyan Manisa oluyor. Kunak ilk olarak Gördes Belediye Başkanıyla bir araya gelerek millet parkını gezdi ve park hakkında bilgi aldı. Daha sonra hanımlara egzersiz hareketleri yaptıran Kunak, ceviz hasatına ve soyumuna eşlik etti. Sonrasında Kunak, yaşlı bir teyzenin dizleri için tedavi uygulayarak tavsiyelerde bulundu.

Manisa'yı gezmeye devam eden Kunak, Ege'nin incisi zeytin ve zeytin yağının üretim sürecine bizzat şahit oldu ve o anları ekranlara taşıdı. Feridun Kunak, daha sonra şifa deposu karışımları ve nasıl kullanılacağını toplu olarak anlattı. Kunak, son olarak yılın kadın girişimcisi ödülünü alan pide ustasının hikayesini ve lezzetleri pidelerini izleyenleriyle paylaştı. 

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı