RTÜK'ten 'Kızıl Goncalar' dizisi açıklaması

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun (RTÜK) FOX TV'de yayımlanan "Kızıl Goncalar" adlı diziye ilişkin şikayetleri incelediği bildirildi.

RTÜK'ten 'Kızıl Goncalar' dizisi açıklaması
RTÜK'ten 'Kızıl Goncalar' dizisi açıklaması
GİRİŞ 22.12.2023 13:07 GÜNCELLEME 23.12.2023 13:08
Bu Habere 181 Yorum Yapılmış

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin bir televizyon kanalında yayına giren Kızıl Goncalar dizisine ilişkin açıklamalarda bulundu.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, FOX TV'nin "Kızıl Goncalar" adlı dizisine ilişkin sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "FOX TV'de yayına giren son diziye ilişkin çağrı merkezimiz aracılığı ile vatandaşlarımızın şikayet bildirimleri titizlikle kayıt altına alınmaktadır. Tüm şikayetler, söz konusu yayın kuruluşunun denetimi ile sorumlu üst kurul uzmanlarımız tarafından incelenmektedir." ifadeleri kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 181
  • Zeynep 4 ay önce Şikayet Et
    Allah'ın ayetini kullanmaları hırsız kâfir demeleri benide çok rahatsız etti.Çarşaflı Dini alet etmeyin...bence dizi kapatılmali.
    Cevapla
  • Gelinkız 4 ay önce Şikayet Et
    Bencede bu dizi yayından kaldırılmalı yıllarca kursta kalmış biri olarak hiçbişekilde böyle muamele görmedim. Hocalar böyle insanlar değildir. Ayrıca abdestsiz Kur'an'ı okuyun diyor abdestsiz Kur'an okunur yalnız mushafina dokunulmaz. İnsanlara dini böyle kötülemeyin ayıptır günahtır yazıktır. İnancınız yoksa bile inancı olan insanları saygı duymak zorundasınız
    Cevapla
  • ziyad 4 ay önce Şikayet Et
    bu özcan ve mahsun gibilerde devlet ve dine karşı var bir soğukluk ama kendileri bilir
    Cevapla
  • rtüke uyarı 4 ay önce Şikayet Et
    vatansever dinini seven insanlar kurum olduğun için seni yakmazlar ama darbe olursa seni de bitirirler. Kapına kilit vurulur. Daha kötüleri de olabilir.
    Cevapla
  • Aykur 4 ay önce Şikayet Et
    Dizi beni farklı yönlerden çok rahatsız etti. İzleyemedim. Ancak, günümüz dizileri aşırı şiddet ve ahlaksızlık içeriyor. Hele bir de en yakın arkadaşının eşiyle aldatmak modası var ki evlere şenlik.
    Cevapla
  • Fetih 4 ay önce Şikayet Et
    RTÜK de onlardan ki bu zamana kadar RTÜK hangi aile yapısını bozan dizileri ve programları kaldırdı ki şu an Toplumun yozlaşmasının en büyük sebebi bu RTÜK
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş