Evlerinize Sağlık öğrenci kenti Eskişehir'de

Ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinden sağlık ve şifa dolu görüntülerle izleyici karşısına çıkıyor.

Evlerinize Sağlık öğrenci kenti Eskişehir'de
Evlerinize Sağlık öğrenci kenti Eskişehir'de
GİRİŞ 22.12.2023 10:02 GÜNCELLEME 22.12.2023 10:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık'ın bu haftaki rotası Yunus Emre'nin, memleketi olarak da anılan Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi oluyor. Dr. Feridun Kunak ilk olarak,  açık hava heykel müzesini gezdi ve Nasrettin Hoca'dan Yunus Emre'ye birçok değerli ismin heykellerini inceledi. Daha sonra ciğerlere çok iyi gelen kozalak şurubu yapan bir teyzenin yanına giderek kozalağın faydaları hakkında önemli bilgiler verdi. 

Belediye Başkanı ile birlikte Sivrihisar Belediyesi'nin sanat atölyelerini gezen Kunak, hem faaliyetler hakkında bilgi aldı hem de marifetleri hanımların yaptıkları el sanatlarını izleyenleriyle paylaştı. Ayrıca Kunak, on sekiz bin çivi ile yapılan bir eseri duyunca kulaklarına inanamadı. Ev ziyaretleri ile şifa dağıtmaya devam eden Kunak, bacakları şiş olan bir yaşlı teyzeye tedavi uyguladı ve tavsiyelerde bulundu.  Daha sonra yünlerden yorgan yapan bir aileye konuk oldu ve yün ya da pamuk yorganlarda yatmanın faydalarından bahsetti. Son olarak İzmir'in Çeşme ilçesini de gezen Kunak, Belediye Başkanı ile bir araya gelerek Çeşme'nin güzelliklerini kendisinden dinledi ve eşsiz güzellikteki görüntüleri ekranlara taşıdı.

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13.10 ’da Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR 1
  • Mevlüt Aykılıç 4 ay önce Şikayet Et
    Feridun hocaya müteşekkirim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!