Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün ikilisinden 6 yıl sonra bir ilk!

Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün 6 yıl aradan sonra ilk defa bir araya geldi. İşte, iki ünlü ismi bir araya getirip dijital platformda yayınlanacak olan o dizi projesi!

Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün ikilisinden 6 yıl sonra bir ilk!
Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün ikilisinden 6 yıl sonra bir ilk!
GİRİŞ 23.12.2023 15:23 GÜNCELLEME 23.12.2023 15:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dijital bir platformda ekrana gelecek olan “Yarın Yokmuş Gibi” adlı dizide bir araya gelecek olan Tuğba Büyüküstün ve Halit Ergenç ikilisi hayranlarında merak uyandırdı. İlk kareleri yayınlanan “Yarın Yokmuş Gibi” dizisi seyirciler tarafından heyecanla bekleniyor.

İSTANBUL KIRMIZISI’NDAN SONRA YARIN YOKMUŞ GİBİ!

2017 senesinde İstanbul Kırmızısı filminde başrol oynayan Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün bunun üzerine herhangi bir projede uzun zamandır birlikte rol almamışlardı. Ergenç ve Büyüküstün ikilisi 6 yıllık süren aranın ardından Gain adlı dijital platformda yayınlanacak “Yarın Yokmuş Gibi” dizisinde buluşacak.

Çekimleri 9 Aralık’ta başlayan dizinin yapımcılığını Saner Ayar üstlenirken yönetmen koltuğunda ise Zeynep Günay oturuyor. Theo Van Gogh’un yönettiği 2003 yapımı Interview filminden uyarlanacak olan senaryo, Ekin Atalar tarafından kaleme alınacak. CB Medya imzasını taşıyan diziden ilk kareler de hayranların beğenisine sunuldu.

“YARIN YOKMUŞ GİBİ” DİZİSİNİN KONUSU NE?

Gain platformunda seyirciye sunulacak olan Yarın Yokmuş Gibi dizisi; genç oyuncu Manolya ile deneyimli gazeteci Hakan'ın röportaj için bir araya gelmelerini ve bundan sonrasında da devam eden karmaşık ilişkilerini konu edinecek.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Hani şu gezi eylemlerinde en önde yer alan vatan haini mi, bunu sizin haber yapmanız , bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
    Cevapla
  • yusuf 4 ay önce Şikayet Et
    Şu çapulcuların magazin değeri var diye haberini yapmanız sizin de ne kadar çapulcu olduğunuzu gösteriyor. Yazık
    Cevapla
  • Mehmet 4 ay önce Şikayet Et
    Halit Ergenç delikanlı adamdır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den Batı Şeria'da kanlı baskın! Evi buldozerle yıktı, şehitlerin naaşlarını çaldı
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!