'Rüzgârlı Tepe' dizisi Kanal 7 ekranlarında başlıyor

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir günlük dizi daha izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Rüzgarlı Tepe 01 Ocak Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 21:15’te Kanal 7'de ekrana geliyor.

'Rüzgârlı Tepe' dizisi Kanal 7 ekranlarında başlıyor
'Rüzgârlı Tepe' dizisi Kanal 7 ekranlarında başlıyor
GİRİŞ 01.01.2024 13:15 GÜNCELLEME 01.01.2024 13:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başrollerini Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda'nın paylaştığı "Rüzgarlı Tepe" dizisi, intikam duygusuyla dolu bir gencin zorluklarla geçen hayatı ile ailesinin gözünden bile sakındığı bir genç kızın bilinmezliklerle dolu öyküsüyle izleyicilerini ekran başına kilitlemeye geliyor.

Kanal 7'den heyecan dolu hikayesiyle soluk soluğa izlenecek bir dizi daha geliyor.  Yaşadığı kasabanın en zengin ailesinin kızı olan Zeynep ve kendini kaybettiği ailesinin intikamına adamış Halil’in bilinmezlik ve imkansızlıklar girdabının içinde yaşadığı aşk hikayesi "Rüzgarlı Tepe", Kanal 7 izleyicisi ile buluşuyor.  Ailesinin akıllı, uslu ve hanım kızı olan Zeynep, kasabada herkes tarafından örnek gösterilen birisidir.  Fakat Zeynep'in bilinmeyen bir yönü vardır, o da savaşçı bir ruha sahip olmasıdır. Halil ise anne babasını daha çocuk yaşta kaybetmiş ve yıllarca ailesini kaybetmenin üzüntüsü ve kini ile teyzesinin yanında büyümüş bir gençtir.  

Çileli bir hayata küçük yaşlarda adım atan, zorluklarla mücadeleyi bırakmayan Halil ve prenses profilinin altında gerçek bir özgür savaşçı yatan Zeynep'in yolları kesişir. Ailesi için yaşayan Halil ve ailesine rağmen yaşayan Zeynep'in kör düğüme dönen aşk hikayesinde yaşanan acılar, alınan zor kararlar, bilinmezlikler ve imkansızlıklar bu iki genci geri dönülmez bir yola sokar.  Bambaşka dünyaların iki farklı insanı olan Zeynep ve Halil, farkında olmadan aşkın girdabına kapılır ve birbirlerinden ne kadar kaçsalar da yolları hep kesişir. Atıkları her adımın, aldıkları her kararın sonuçlarının olacağı bu yolda aşkları, Zeynep ve Halil'i ayakta tutabilecek mi? 

Puslu bir yolda yürüyen iki gencin iki gencin aşk hikayesi Rüzgârlı Tepe ile Kanal 7'de ekrana geliyor.

Dram dolu bir hayattan bilinmez bir aşk hikayesine uzanan Halil ve Zeynep'in öyküsü Rüzgarlı Tepe 01 Ocak Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 21:15’te Kanal 7'de...

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • MACKALI 61 4 ay önce Şikayet Et
    Vaayyy Artist baki$lari:-))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika İsrail mesajı!
Belçika Başbakanı Alexander De Croo duyurdu... AB'de İsrail'e karşı büyük darbe hazırlığı