Evlerinize Sağlık, Köroğlu'nun memleketi Bolu'da

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta, Bolu'dan sağlık ve şifa dolu görüntülerle ekranlara geliyor.

Evlerinize Sağlık, Köroğlu'nun memleketi Bolu'da
Evlerinize Sağlık, Köroğlu'nun memleketi Bolu'da
GİRİŞ 05.01.2024 14:19 GÜNCELLEME 05.01.2024 14:19

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık'ın bu haftaki rotası Köroğlu'nun memleketi Bolu oluyor. Dr. Feridun Kunak ilk olarak,  açık havada hanımlara egzersiz hareketleri yaptırdı. Daha sonra doğal ürünler satan bir esnaf teyzenin dükkanına uğrayan Kunak, manda kaymağından bala, köy yumurtasından el yapımı erişteye kadar tüm ürünlere baktı ve izleyenlerine bilgi verdi.

Bolu turuna devam eden Kunak, Bolu'nun tarihini gözler önüne seren Bolu Müzesi'ni gezdi ve müzeyi anlattı. Daha sonra bir hastasına evinde şırınga tedavisi uygulayan Kunak, Bolu'nun meşhur kaplıca sularına girdi ve ağrı bölgesine göre egzersiz yöntemleri önerdi. Esnaf ziyaretlerine devam eden Kunak, ilginç tasarımlarıyla ayakkabıları izleyenleriyle paylaştı. Son olarak at çiftliğinde ata binen Kunak, eğlenceleri kareleri ekranlara taşıdı.

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak