TRT'den seyircinin keyif alacağı proje! Tay 2 Ebabil Takımı'nı soluksuzca seyredeceksiniz

TRT ortak yapımı Tay 2: Ebabil Takımı filmi vizyona girmek için gün sayıyor. Genç ve hırslı bir at olan Tay'ın, Ebabil kuşlarıyla birlikte heyecan verici bir yolculuğa çıkmasını konu alan film, 12 Ocak’ta minik izleyicileriyle buluşacak.

TRT'den seyircinin keyif alacağı proje! Tay 2 Ebabil Takımı'nı soluksuzca seyredeceksiniz
TRT'den seyircinin keyif alacağı proje! Tay 2 Ebabil Takımı'nı soluksuzca seyredeceksiniz
GİRİŞ 10.01.2024 12:53 GÜNCELLEME 10.01.2024 12:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TRT ortak yapımı "Tay 2: Ebabil Takımı" ile macera kaldığı yerden devam ediyor. İlk filmi ile izleyicilerin büyük beğenisini toplayarak yarım milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen film, vizyondaki ilk dört haftasında da gişede lider olmuştu. Serinin ikinci filmi "Tay 2: Ebabil Takımı" ise 12 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak.

Ateş Kuşları dizisinde inanılmaz karar! Hepsi değiştirildi ve yerine gelenler şoke ettiAteş Kuşları dizisinde inanılmaz karar! Hepsi değiştirildi ve yerine gelenler şoke etti

Tay’ın bu yeni macerasında hem zorluklarla karşılaşacağı hem de önemli dersler öğreneceği filmin yönetmenliğini Nurullah Yenihan üstleniyor. Cesaret, dostluk ve kararlılık gibi değerlerin de vurgulanacağı filmin senaryosunu Ayşe Sevim ile Ayşe Şahinboy Doğan beraber kaleme alırken filmin müziklerini ise Burak Çambel hazırladı.

Filmin konusu:

Tay, annesi Şiraz'ın izinden giderek bir ulak atı olmayı hayal eder. Bu serüven, onu Kudüs'ten Mekke'ye uzanan heyecan verici bir yolculuğa sürükler. Film, Tay'ın hızını test ettiği ve ulak atı olma yeteneklerini geliştirmeye çalıştığı anlarla başlar. Annesi Şiraz ile yaşadıkları zorluklar ve karşılaştıkları kötü adamlar, Tay'ın cesaretini ve kararlılığını pekiştirir. Tay, önemli bir belgeyi ele geçirir ve bu belgeyi Mekke'deki Komutan Ammara'ya ulaştırmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk sırasında Tay, çeşitli zorluklarla karşılaşır ve kendini farklı, komik durumlar içinde bulur.

TRT ortak yapımı “Tay 2: Ebabil Takımı”, 12 Ocakta sinemalarda.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Çocukları kandırmaktan başka bi şey değil 170 tl çocukların sinema ücreti. trt çocukta yayınlanan çizgi filmlerin uzatılmış halini izliyorsunuz o kadar para kazanıyorsunuz adam gibi filmler çekinde dısney i filan izletmeyelim çocuklara
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina