Teşkilat'ta izlemeden geçemeyeceğiniz sahne! Aksiyon ve gerilim en derinde hissedildi

İzleyenlerin her Pazar akşamı soluksuzca takip ettiği Teşkilat dizisinde Ömer’in hayatı tehlike altına girdi ve Anton’un adamları tarafından ele geçirildi.

GİRİŞ 09.01.2024 08:56 GÜNCELLEME 09.01.2024 11:44
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan ve üç sezondur macerasına hız kesmeden devam Teşkilat, aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi.

RTÜK, Fox TV dizisi için düğmeye bastı! Tepki sonrası Kızıl Goncalar hakkında flaş kararRTÜK, Fox TV dizisi için düğmeye bastı! Tepki sonrası Kızıl Goncalar hakkında flaş karar

Teşkilat’ta Neler Yaşandı?

Lodos’un sorgusu devam ederken Ömer paralı askerleri kimin gönderdiğini öğrenmenin peşine düştü.

Neslihan, annesinin ve diğer masum insanların katilinin sorgusunda görevi ile duyguları arasında zor bir süreç yaşadı. Cihangir ise Lodos konusunda Ömer tarafından sert bir şekilde uyarıldı. Neslihan yine en büyük desteği Ömer’den aldı.

Artık daha tehlikeli ve çok daha büyük bir planın peşinde olan Anton, Kuru Kanal projesi üzerinden Türkiye’ye zarar vermek için projenin sermayesiyle ilgili bankayı soydu. Ardından da Kuru Kanal projesinin Koreli genel koordinatörünün ölüm haberini tüm dünyaya yaydı.

Teşkilat, Türkiye’nin projenin arkasında olduğunu ve devam etme konusundaki kararlılığını göstermek için dört bir koldan harekete geçti. Ömer ve ekip hızla Beyrut’a giderken Neslihan da proje ile ilgili resmi görüşmeleri başlattı.

Beyrut’ta çıkan çatışmada Ömer, Anton’un adamları tarafından kaçırıldı. Bu sırada İstanbul’da olan Cihangir, kendi yöntemleriyle Lodos’un cezasını kesti.

 ‘Teşkilat’, yeni bölümleriyle her pazar akşamı TRT 1’de.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Metin 3 ay önce Şikayet Et
    İstihbarat olaylarından çok aşk dizine benziyor, koca Türk istihbaratı anne intikamı için kullanılıyor , kısacası bazen çok saçmalıyorlar yani iyi dizi koysalar karşılığında izlenmez. İstihbarat başına kır kadın öldü gözlerim doldu.
    Cevapla
  • Dadas 3 ay önce Şikayet Et
    Teşkilat aşkilat olduğundan beri izlemiyorum
    Cevapla
  • a.özsoy 3 ay önce Şikayet Et
    harika bir dizi
    Cevapla
  • AZİZ 3 ay önce Şikayet Et
    bu sezon ilk iki bölümü seyrettim beğenmedim beğenmedim , seyretmiyorum . gecen seneki ve ilk seneki bölümleri tekrar tekrar izliyorum .
    Cevapla
  • Haho 3 ay önce Şikayet Et
    Bak sen öylemi yok ya
    Cevapla
  • konuk 3 ay önce Şikayet Et
    çok severek izliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok