Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de kriz patlak verdi! Nusreddin isyan bayrağını kaldırdı

TRT1'in dönem dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de Selahaddin, sırrın açılmasıyla beraber Sultan Nureddin'le yollarını ayırdı. Yeni bölümde, Askalan’da kendisini Sultan ilan eden Nusreddin ise isyan bayrağını kaldırdı.

GİRİŞ 18.01.2024 12:07 GÜNCELLEME 18.01.2024 12:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TRT 1’in Kudüs’ü özgürlüğüne kavuşturan büyük komutanın hikayesini ekranlara taşıyan dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, dokuzuncu bölümüyle 15 Ocak Pazartesi tarihinde saat 20.00’de ekranlara gelecek.

Gönül Dağı tahtını kimselere bırakmıyor! Reytingleri arttıkça artan dizi 1 numara olduGönül Dağı tahtını kimselere bırakmıyor! Reytingleri arttıkça artan dizi 1 numara oldu

TRT 1’in etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren,  mukaddes şehir Kudüs'ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi'nin hikayesini ekranlara taşıyan “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisinde aksiyon ve gerilim dolu anlar yaşanacak.

Final kararı büyük şok yaşattı! Dilek Taşı dizisinin yayından kaldırılmasının sebebi...Final kararı büyük şok yaşattı! Dilek Taşı dizisinin yayından kaldırılmasının sebebi...

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de Neler Yaşanacak?

Selahaddin’in büyük çabalarıyla haşhaşi olduğu ortaya çıkan Reyhani yakalanmış ve idamı bizzat Sultan Nureddin tarafından gerçekleşmiş, hemen sonrasında Sultan Nureddin, Selahaddin’in kendisinin değil Eyyub’un oğlu olduğunu herkesin ortasında dillendirmiştir.

Sırrın açılması büyük bir şok etkisi yaratırken Selahaddin bu sır karşısında darmadağın olur. Bunca yıl büyük bir yalanın içinde büyütüldüğünü düşünen Selahaddin bunca zaman babası bildiği Sultan Nureddin’le ve gerçek ailesiyle yolunu ayırır. Yalanların hüküm sürdüğü bir yerde yeri yoktur artık. Bunca zaman güttüğü Kudüs davasını artık tek başına yürütecektir.

Elindeki sırrı kaybetmesiyle boşa düşen Nusreddin, Sinan’ın yönlendirmesiyle Sultan Nureddin’e isyan bayrağını çekerek Gregor ve Viktorya ile iş birliği içine girer. Nusreddin’in Askalan’da kendisini sultan ilan etmesi ve Zengi devletini ikiye bölmesinin yanı sıra, başta Karategin olmak üzere bütün obaların Sultan Nureddin’e karşı kılıç kaldırması Zengi devletini daha önce görmediği türde büyük bir tehlikenin ortasında bırakır… Artık Selahaddin için hayal kırıklığını ve öfkesini bir kenara bırakıp tekrar kılıcını kuşanarak meydana atılma vaktidir.

Yıllarca Zengi Devleti’nin gölgesi altında büyüyen Selahaddin, bütün kırgınlığını bir kenara bırakıp düşmana karşı kılıcını tekrar kuşanacak mıdır? Sultan Nureddin, Nusreddin’in yaktığı isyan ateşini söndürüp Askalan’ı fethedebilecek midir? Selahaddin, Sinan’ın kendisi için sakladığı ölümcül kozdan kurtulabilecek midir?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    he ABD he. dallas dizisi behlül bunlar daha eydi diimi. Diriliş kuruluş payitaht. milleti özünü gösterdi özünü.
    Cevapla
  • ABD 4 ay önce Şikayet Et
    Bir tarihi açıklamak için film yapıyorsunuz içine tükürüyorsunuz, eskiden edep, adabı muaşeret dersi almayan devlet erkanı olmazdı. Baştan sona zırva.
    Cevapla
  • Emekly 4 ay önce Şikayet Et
    Bundan baş rol oyuncusu falan olmaz. Figüran bile olmaz. Reklamında görüyorum; bağırırken ağzından salyalar fışkırıyor, ığğyyyy... zaten sadece bağırması var,başka bir şey yok. Onun olduğu hiçbir filmi izlemem.
    Cevapla
  • alican 4 ay önce Şikayet Et
    sen izlemezsen ratingleri düşer ama ne olur izleyin :)))
    Cevapla
  • Rebelboy1903 4 ay önce Şikayet Et
    Saçmalık, Bu Hangi Selahattin Acaba Tanıyan Bilen Var mı ? Bildiğin Uydurmasyonun Dibine Vurmuşlar
    Cevapla
  • abd 4 ay önce Şikayet Et
    Hepsi zırva
    Cevapla
  • Pars 4 ay önce Şikayet Et
    Biraz tarih okusaydın anlardın.Bu Eyyübü Devletini kuran Selehaddin Eyyübündür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin tarihi anlaşması PKK elebaşını korkudan kekeletti: Türkiye her yeri kuşatacak!
Cevdet Yılmaz açıkladı: Kamu çalışanına destek geliyor