Resmen sona eriyor! Final tuşuna basılan ATV dizisi Yıldızlar Bana Uzak'ta şok gelişme

Reytinglerde umduğunu bulamayan ve beklentilerin altında kalan ATV dizisi Yıldızlar Bana Uzak’ın yayından kaldırılmasına karar verildi.

Resmen sona eriyor! Final tuşuna basılan ATV dizisi Yıldızlar Bana Uzak'ta şok gelişme
Resmen sona eriyor! Final tuşuna basılan ATV dizisi Yıldızlar Bana Uzak'ta şok gelişme
GİRİŞ 18.01.2024 09:23 GÜNCELLEME 18.01.2024 09:23
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Devrim Yalçın ve Bahadır İnce’nin yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Yıldızlar Bana Uzak dizisinden izleyici kitlesine kötü haber geldi. 31 Aralık tarihinde ilk bölümüyle seyircisinin karşısına geçen dizinin ekran macerasının sona ereceği bilgisi paylaşıldı.

Kuruluş Osman 144.bölüm fragmanında Osman Bey'den tüm dengeleri değiştirecek karar!Kuruluş Osman 144.bölüm fragmanında Osman Bey'den tüm dengeleri değiştirecek karar!

Ercan Uğur’un senaristliğini üstlendiği ve başrollerini ise Burcu Kıratlı ile Furkan Andıç’ın paylaştığı Yıldızlar Bana Uzak’ın ekranlara veda edeceği tarih belli oldu. Reytinglerde hüsrana uğrayan O3 Medya ve Ortaks Yapım imzalı Yıldızlar Bana Uzak’ın 21 Ocak tarihinde 4.bölümüyle serüveni noktalanacak.

Final kararı alınan dizinin oyuncu kadrosunda Rami Narin, Elifcan Ongurlar, Evrim Doğan, İnanç Konukçu, Goncagül Sunar, Yaprak Medine, Baran Can Eraslan, Ela Yörüklü, Önder Selen, Deniz Atam, Mustafa Enis Bilir gibi isimler yer alıyordu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 20
  • suat abi 3 ay önce Şikayet Et
    televizyonlar dizi ve reklam çöplüğüne döndü
    Cevapla
  • asl 3 ay önce Şikayet Et
    bu adamın zaten filmler tutmuyor
    Cevapla
  • Cemil 3 ay önce Şikayet Et
    Bu çocuğun oyunculuğu yok
    Cevapla
  • Yorumcu 3 ay önce Şikayet Et
    ATV elini neye atsa berbat ediyor ... Bak benden tavsiye siz TRT yi takip edin 1-2 sezon sonra o diziyi kendi kanalınıza transfer edin Kurluş gibi böyle daha karlı iş yaparsınız... Şu aldatmak mış isminde meymenet olmayan dizilerden baz geçin ATV ye yakışmıyor
    Cevapla
  • iyidere 3 ay önce Şikayet Et
    Kim bizim gibi dizi yapabilir bir kılıç darbesiye düşman 9 takla atıyor cenk esnasında pustı havaya atıp tekrar tutup düşman kellesi uçuruluyor cüce alp elindeki kopuzla 2 metrelik adamı havada taklalar attırarak gebertiyor daha ne olsun.
    Cevapla
  • guney 3 ay önce Şikayet Et
    Cüce alp dediğin tarihte de var kardeşim Gündüz alp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik