TRT1'in yepyeni dizisi Bir Sevdadır'dan heyecanlandıran fragman! Seyir zevki yaşatacak

''Yeşil'in hayat maçı: Hayat fena halde futbola benzer'' sloganından yola çıkan TRT1 dizisi Bir Sevdadır'dan çok konuşulacak fragman yayınlandı.

GİRİŞ 18.01.2024 11:03 GÜNCELLEME 18.01.2024 11:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yakında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan ‘Bir Sevdadır’ dizisinin ilk tanıtımı nefesleri kesti. Yayınlandıktan kısa süre sonra sosyal medyada büyük yankı uyandıran tanıtım binlerce beğeni ve birçok yorum aldı.

Bir Sevdadır dizisinin yayınlanan ilk tanıtımında, milli takım forması giyen Yasin’i canlandıran Feyyaz Şerifoğlu’nun futbol sahasındaki performansı merak uyandırırken, Sude Zülal Güler’in hayat verdiği Yeşil’in “Hayat futbola benzer, ikisinde de kazanmanın yolu aynı. Hedefini belirle, durmadan ilerle, engel çıkarsa çalım at ve vur!” sözleri dikkat çekti. Yeşil’in hapishanede büyüttüğü çocuklarının görüntüsü ise izleyiciye duygusal anlar yaşattı.

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın, yapımını Bozdağ Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Günay Günaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’in kaleme aldığı ‘Bir Sevdadır’ın başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler paylaşırken dizinin kadrosunda ayrıca Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı isimler yer alıyor.

Merakla beklenen ‘Bir Sevdadır’ dizisi çok yakında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

BİR SEVDADIR KÜNYE

Yapım: Bozdağ Film

Yapımcı: Mehmet Bozdağ

Senaryo: Ayşe Ferda Eryılmaz & Nehir Erdem

Yönetmen: Günay Günaydın

Oyuncular: Feyyaz Şerifoğlu (Yasin), Sude Zülal Güler (Yeşil), Ekin Mert Daymaz (Tufan), Sinan Tuzcu (İshak Ali), Sinem Uslu (Gülender), Doğukan Polat (Ünal), Ekin Aksoy (Menevşe), Merve Şeyma Zengin (Ayça), Ahmet Yenilmez (Rıza Dayı), Hakan Karsak (Engin), Seray Gözler (Boncuk Nine), Yağmur Başkurt (Rukiye), Bala Atabek (Cemile), Muhammed Cangören (Cenap Ağa), Nilüfer Kılıçarslan (Hasret), Atlas Önel (Ersin), Noyan Uzer (Ufuk), Sidar Tublek (Aliço), Şebnem Dokurel (Lamia), Burak Can Aras (Dilaver), Yeşim Dalgıçer (Çiğdem), Ali Berk Reşitoğlu (Orhan), Fırat Kaya (Sedat), Tülin Ayhan (Sultan), Hazal Tektaş (Boncuk Çocuk), Selim Gürel (İshak Çocuk)

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • kartal1903 3 ay önce Şikayet Et
    açıkçası bu dizi beni pek heyecanlandırmadı, mehmet fetihler sultanını dört gözle bekliyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’da şoke eden görüntü! Taksi durağını pompalı tüfekle delik deşik etti
Togg, SsangYong ve BMW X1'e fark attı