Evlerinize Sağlık, Türkiye'nin yeşili Bursa'da

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta, Bursa'dan sağlık ve şifa dolu görüntülerle ekranlara geliyor.

Evlerinize Sağlık,  Türkiye'nin yeşili Bursa'da
Evlerinize Sağlık, Türkiye'nin yeşili Bursa'da
GİRİŞ 18.01.2024 11:08 GÜNCELLEME 18.01.2024 11:08

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık'ın bu haftaki adresi 

Osmanlı'ya başkentlik yapmış, yeşili ve doğal güzelliyle simge olmuş şehir Bursa oluyor. Kunak ilk olarak, 2017'de dünya şampiyonu olan ve altın madalya alan atlet bir amca ile sohbet etti. Stadyumda gerçekleşen sohbet esnasında bol bol da antrenman yapıldı. Daha sonra çarşı pazar gezen Kunak, pekmezden tahine, tereyağından peynire birçok şifa dolu gıdayı izleyenleriyle paylaştı ve faydalarından bahsetti. Programına hasta ziyaretleriyle devam eden Kunak, gözlerinde çapaklanma olan ve uyanınca göz kapaklarının yapışmasından şikayetçi olan hastaya tedavi uyguladı. Bu hastalık için izleyenlerine de önemli tavsiyelerde bulundu. 

Engelli bir vatandaşın yaşadığı problemi bizzat kardeşinden dinleyen Kunak, konuyla ilgili elinden geleni yapacaklarını söyledi. "Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık", ortaokul ve lise öğrencilerinin oylamasıyla yılın programı seçildi ve sunucusu Feridun Kunak, ödülünü bizzat okul sahibinin elinden aldı. Kunak'ın mutluluğu gözlerden kaçmadı. 

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı