TRT'nin platformu Tabii'den yarıyıl tatili müjdesi! Karnesini alan öğrencilere özel...

Her yaşa hitap eden içerikler sunan Tabii'den karnesini alan öğrencileri sevindirecek haber geldi. Yarıyıl tatiline giren çocuklar için birbirinden eğlenceli yapımlar TRT'nin dijital platformu tabii’de yayına girecek.

TRT'nin platformu Tabii'den yarıyıl tatili müjdesi! Karnesini alan öğrencilere özel...
TRT'nin platformu Tabii'den yarıyıl tatili müjdesi! Karnesini alan öğrencilere özel...
GİRİŞ 28.01.2024 15:18 GÜNCELLEME 28.01.2024 15:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Her yaştan ve her beğeniye yönelik içerikleriyle ön plana çıkan tabii, çocuklar için yarıyıl tatiline keyif katacak özel bir seçki hazırladı. tabii orijinal dizileri Tozkoparan İskender: Gölge ve Küçük Dahi İbn-i Sina’nın yanı sıra Rafadan Tayfa Göbeklitepe, Cocomelon, Tay ve Aslan Hürkuş Kayıp Elmas gibi çocukların büyük ilgiyle izlediği diziler, filmler ve çok daha fazlası “tatil eğlencesi” seçkisiyle yarıyıl tatili boyunca tabii’de olacak.

İzleyicileri için pek çok farklı türde içerikler ve özel seçkiler sunan tabii, yarıyıl tatili heyecanını yaşayan çocukları da unutmadı. Her yaştan ve her beğeniye yönelik içerikleriyle şimdiden 3 milyon aboneyi aşan tabii, bu kez de yarıyıl tatili için hazırladığı “tatil eğlencesi” seçkisini genç izleyicileriyle paylaşıyor. Türkiye’nin dijital platformu tabii’nin ailece ve güvenle izlenebilecek macera ve eğlence dolu içerikleri tatil anılarını daha da renklendirecek.

TABİİ'NİN SEVİLEN DİZİLERİ YARIYIL TATİLİNDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

Tozkoparan İskender ve arkadaşlarının karanlık güçlere sahip Gölge’ye karşı verdiği amansız mücadelenin anlatıldığı tabii orijinal dizisi “Tozkoparan İskender: Gölge”, yeni bölümleriyle çok yakında tabii’de izleyicilerle buluşacak. Tozkoparan İskender’in muazzam okçuluk kabiliyetlerinin yanında birtakım özel güçlere de sahip olduğu dizide, yenilmez okçu İskender ve Tozkoparanlar teşkilatı gelecekten gelen Gölge adında bir düşmanla karşı karşıya geliyor.

tabii’nin ilgiyle izlenen orijinal yapımı “Küçük Deha İbn-i Sina”, büyük düşünür, matematikçi ve tıp bilgini İbn-i Sina’nın çocukluk günleri ele alıyor. 990 senesinde Buhara şehrinde ailesiyle yaşayan on yaşındaki Sina, çağının ötesinde bir zekâya sahiptir. Yaşıtları gibi oyun oynamak yerine felsefe, matematik, astronomi ve tıp alanında araştırmalar yapar. Küçük Dahi İbn-i Sina’nın 2.sezonu çok yakında tabii’de.

GİŞE REKORTMENİ ANİMASYONLAR DA TABİİ'DE YAYINLANACAK!

tabii’nin “tatil eğlencesi” seçkisinde çok sevilen, sinemada vizyona girdikleri dönemde gişe rekorları kıran yapımlar da çocuklarla buluşuyor. Çocukların hayranı olduğu Rafadan Tayfa’nın ikinci sinema filmi olan TRT ortak yapımı “Rafadan Tayfa Göbeklitepe”, Akın’ın ve Rafadan Tayfa ekibinin Şanlıurfa’ya doğru macera dolu bir yolculuğa çıkmalarını konu alıyor. Riyah adlı tayın, annesini bulmak için Mekke’den Medine'ye doğru bir yolculuğa çıkmasını konu alan TRT ortak yapımı “Tay” filmi ve TRT Çocuk'un sevilen kahramanlarından Aslan’ın, yerli üretim eğitim uçağı HÜRKUŞ’la çıktığı macerayı konu alan TRT ortak yapımı “Aslan Hürkuş Kayıp Elmas” filmleri de tabii de çocuklarla buluşacak.

Şarkıları ve üç boyutlu animasyonlarıyla çocukların gündelik deneyimlerini merkeze alan bir dünya yaratan Cocomelon serisi ise, okul öncesi dönemdeki çocukların harfleri, sayıları, hayvanları ve renkleri öğrenmesinin yanı sıra sosyal becerilerinin gelişmesine de yardımcı oluyor.

TABİİ'DEN KARNESİNİ ALAN ÖĞRENCİLERLE BÜYÜK SÜRPRİZ!

tabii’nin bu özel seçkisinde yer alan yapımlar bunlarla da sınırlı değil. Kod Adı Kırlangıç, Süper Golcüler, Asi Prenses, Blippi, Şef Rokanın Lezzet Dünyası, Dijital Tayfa, Arpo, Sharksons Ailesi, Aslan Parçası Cesur, Kaptan Pengu ve Arkadaşları Mandalinanın Günlüğü, Cille, Bizim Köyün Şarkısı ve Morphle gibi birbirinden eğlenceli, öğretici ve macera dolu birçok yapım yarıyıl tatiline keyif katacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Horozkentli 3 ay önce Şikayet Et
    Yeşil deniz dizisinin yeni bölümlerini bekliyoruz nerdeyse 1 yıldır
    Cevapla
  • Gariban ciftci 3 ay önce Şikayet Et
    Tabii açılmıyor
    Cevapla
  • İlayda 3 ay önce Şikayet Et
    Doğru
    Cevapla
  • Türk 3 ay önce Şikayet Et
    Yurtdisinda uygulama indirmeyi izin verebilirmisiniz TRT? TRT Izle uygulamasiyla güzel kanallara bakabiliyorduk. Tabii gecince yurt disinda vatandaslar sinir disi kaldilar.
    Cevapla
  • Cngz56 3 ay önce Şikayet Et
    10 bölüm yapıp sonra yarıda bırakmakta nedir İbn-i Sina filmi gibi olacaksa hiç yapmasınlar yada hepsini tam çeksinler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...