Evlerinize Sağlık, doğal ve sakin şehir Balıkesir'de

Sağlıklı yaşam önerileriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta, Balıkesir'in bereketli topraklarından sağlık ve şifa dolu görüntülerle ekranlara geliyor.

Evlerinize Sağlık,  doğal ve sakin şehir Balıkesir'de
Evlerinize Sağlık, doğal ve sakin şehir Balıkesir'de
GİRİŞ 25.01.2024 13:54 GÜNCELLEME 25.01.2024 13:54

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık'ın bu haftaki adresi 

zengin besin zinciri ile gastronomi turizminde önemli rol oynayan Balıkesir'in Sındırgı ilçesi oluyor. Kunak ilk olarak, çiğ susamdan susam yağı elde eden bir üreticiyi ziyaret ederek üretimin tüm aşamalarını izleyenleriyle paylaştı. Daha sonra kanserde erken teşhise dikkat çekmek için kurulan seyyar aracı ziyaret eden Kunak, kanserde erken teşhisin hayat kurtardığını söyleyerek izleyenlerine önemli mesajlar verdi. Programına hasta ziyaretleriyle devam eden Kunak, fıtık problemi olan bir hastaya iğne tedavisi uygulayarak egzersiz hareketleri öğretti.

Hayvancılıkla uğraşan bir amca ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Kunak, daha sonra içli köfte yapımına eşlik etti. Sonrasında Kunak, 220 yıllık tarihi Yakup Bey Camii'nin restore edilerek yeniden açılışına katıldı ve 1803-1804 yıllarında yapılan bu tarihi caminin son halini ekranlara taşıdı. Daha sonra göl kenarında doğal ıspanak üreten çiftçilerin yanına giden Kunak, üretim sürecini bizzat çiftçilerden dinledi ve ıspanak hasadına şahit oldu. Kunak bir yandan çiftçilerle sohbet ederken bir yandan da içinde demir, c vitamini ve kalsiyum bulunan ıspanağın faydalarından bahsederek sağlık dolu bilgiler verdi.

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir