Kuruluş Osman'da tüm dengeler değişecek! Cerkutay'ın ihaneti ortaya çıktı!

5. sezonuyla da ATV ekranlarının reyting rekortmeni olan Kuruluş Osman izleyicisinden de büyük ilgi görüyor. 31 Ocak Çarşamba akşamı 20:00'da yayınlanacak olan 146. bölümde Osman Bey ve ordusu Görklü Han'ı ele geçirmek için ne yapacak?

Kuruluş Osman'da tüm dengeler değişecek! Cerkutay'ın ihaneti ortaya çıktı!
Kuruluş Osman'da tüm dengeler değişecek! Cerkutay'ın ihaneti ortaya çıktı!
GİRİŞ 30.01.2024 15:34 GÜNCELLEME 30.01.2024 15:36

Büyük ilgiyle takip edilen Kuruluş Osman dizisi, 146. Bölümüyle yarın izleyicisiyle buluşacak. Ekranlara gelecek olan son bölümde Yenişehir, Görklü Han'ın kanlı baskınıyla karşı karşıya ve Osman bey ordusunun Görklü Han'a karşı nasıl direneceği ise merak konusu. 

KURULUŞ OSMAN 146. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Orhan Bey, Olivia ve Kite Tekfuru Leo'ya ulaşır. Prenses Maria'yı onlara teslim edeceğini açıklar. Orhan Bey'in amacı aslında nedir? Onu bu pozisyona sokan şey nedir? Holofira ve Orhan'ın büyük aşkı tüm bu olanlardan ne şekilde etkilenecektir?

OSMAN BEY'İN "YAKUP BEY" PLANI!

Yenişehir baskınından sonra herkes teyakkuzda kalmıştır. Alaeddin Bey içerde bir hainin olduğunu ilan ederek Yakup Bey'lerin şehirden çıkmasına izin vermez. Osman Bey, Yakup Bey'i Yenişehir'de tutarak neyi amaçlamaktadır?

CERKUTAY YARGILANIYOR!

Tüm bu olanların ardından Yenişehir'de yapılan geniş soruşturmalar sonucunda Cerkutay çaşıtlık suçlamasıyla karşı karşıya kalır. İdamına karar verilen Cerkutay'ı bekleyen asıl son nedir?

YAKUP BEY'İN SON DURUMU...

Yenişehir'de sular durulmak asla durulmaz. Yakup Bey okla vurularak can verir. Olup biten her şey için Osman Bey ve ahalisini hedef alan Saadet Hatun ise acısını Bala Hatun'dan çıkarır. Bala Hatun, bu ani baş kaldırış karşısında ne cevap verecek?

EFENDİZE ELÇİM HATUN YOLDA!

Osman Bey ve ahalisini bekleyen tehlikeler bitmemiştir. Yeni tehlikenin adı ise Taceddin Noyan! Osman Bey'e bunu haber vermeye gelen Elçim Hatun, Uçlara aslında neden gelmiştir?

Zalimlikleriyle nam salan Taceddin Noyan'a karşı Osman Bey ve Kayı'ları ne tür tehlikeler beklemektedir?

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi