Hz. Muhammed'in göğe yükseldiği gece Miraç Kandili, Kanal7'de kutlanıyor

Hz. Muhammed'in Allah'ın huzuruna yükseldiği gece olan Miraç Kandili'nin huzuruna ortak olmak isteyenler Kanal 7 ekranlarında buluşuyor.

Hz. Muhammed'in göğe yükseldiği gece Miraç Kandili, Kanal7'de kutlanıyor
Hz. Muhammed'in göğe yükseldiği gece Miraç Kandili, Kanal7'de kutlanıyor
GİRİŞ 05.02.2024 13:08 GÜNCELLEME 06.02.2024 12:26

Hz. Muhammed'in Allah'ın huzuruna yükseldiği gece olan Miraç Kandili'nin huzuruna ortak olmak isteyenler Kanal 7 ekranlarında buluşuyor. Cennetin müjdelendiği gece Miraç Kandili, Gaziantep Ulu Camii'nden gerçekleşecek olan canlı yayınla emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın duahanlığında geceye özel ibadetler, ilahiler ve dualarla karşılanıyor.

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan

Müslümanlara namazın hediye edildiği, Hz. Muhammed’in Allah ile buluştuğu Miraç Kandili'nin huzuru Kanal 7 ekranlarından izleyenlerle paylaşılıyor. Rahmet peygamberinin göğe yükseldiği ve birçok müjde ile döndüğü bu kutlu gecede emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın geceye özel duaları , ruhun gıdası Kur'an-ı Kerim tilavetleri ve ilahilere yer verilecek. Necmettin Nursaçan’ın anlatımı ve dualarıyla başlayacak olan Miraç Kandili Özel Programı'nda Miraç Kandili'nin bereketi, faziletleri, geceye özel yapılacak ibadetler ve Allah’ın kullarına vaatlerinden bahsedilecek. Ellerin topluca semaya yükseldiği Miraç Kandili Özel programı, Eyüp Kuş, Halil Bilgetay, Hafız Mustafa Özyılmaz, Adem Karabey, Abdullah Oktay, Kasım Kahraman, Adem Bilgetay'ın okuyacakları Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve kalplere huzur veren ilahileriyle Kanal 7'de ihya edilecek.

Dua kapılarının açık olduğu bu özel gecede eller semaya Necmettin Nursaçan’ın dualarıyla açılacak, geceye özel ibadetler canlı yayında anlatılacak.

Miraç Kandili Özel programı, Gaziantep Ulu Camii'nden canlı yayınla 6 Şubat Salı günü 19:15’te Kanal 7 ekranlarında…

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta erkek öğrencilere peçe takıp etek giydirdiler! MEB soruşturma başlattı
Taksim'de gösteri olmayacak! İşte 1 Mayıs'ta kapanan yol ve güzergahlar...