TRT1'den etkileyici dizi! Kara Ağaç Destanı'yla TV ekranlarına bambaşka soluk getirecek

İzleyenlerin bambaşka bir dizi deneyimi yaşayacakları ve seyretmeye doyamayacakları proje yine TRT1'den geliyor. Kara Ağaç Destanı dizisi hem konusuyla hem oyuncu kadrosuyla 2024'e damgasını vuracak.

GİRİŞ 24.02.2024 08:59 GÜNCELLEME 24.02.2024 09:00
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

TRT1'in paylaştığı fragmanıyla beğeni ve yorum yağmuruna tutulan Kara Ağaç destanı için nefesler tutuldu. Ufuk Hakan Eren'in yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Kara Ağaç Destanı dizisi TRT1 ekranlarında izleyici kitlesine unutulmayacak dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

Kuruluş Osman 5.sezonda arka arkaya ayrılık! ATV dizisinden teker teker gidiyorlarKuruluş Osman 5.sezonda arka arkaya ayrılık! ATV dizisinden teker teker gidiyorlar

Hasan Kurul'un yapımcısı olduğu ve çekimleri ise Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinin Soğanlı köyü ve Nevşehir Ürgüp'te yapılan Kara Ağaç dizisinin oyuncu kadrosunda sürpriz isimler yer alacak.

Başrollerini Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav, Merih Öztürk’ün paylaştığı ‘Kara Ağaç Destanı’nda; 1950 ve 1970’li yıllarda Anadolu’nun kadim topraklarında iyiliğin yanında kötülüğün, varlığın dünyası ile yokluğun gerçeği yan yana anlatılırken heyecan, hüzün ve sevda kalplere dokunacak.

Ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite, sınıf çatışmaları ve aşk hikayesinin gözler önüne serildiği Kara Ağaç Destanı’nın oyuncu kadrosunda aynı zamanda Ayten Uncuoğlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Hakkı Ürün,  Sevtap Özaltun, Oğulcan Arman Uslu, Mehmet Güler, Sekvan Serinkaya, Deniz Altan, Kenan Ciniviz, Eray Ertüren, Tuncay Beyazıt, Nurhayat Boz ,Mehmet Şeker, Sultan Sarohan, Taylan Meydan, Mert Karabulut, Halil Demir, Berfin Kıymaz, Adem Türkyılmaz, Alessa Dilara Demircan gibi birbirinden iddialı isimler olacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Güzel dizi 2 ay önce Şikayet Et
    2024 mü o kadar yıl olmuş mu? Vay be zaman ne de çabuk geçmiş
    Cevapla
  • hakkan 2 ay önce Şikayet Et
    tipleri bile aynı şuna bakk diriliş ertuğruldaki engin altan düzyatanın tipi ile birebir aynı ayıp bukadarda kopyacılık olmaz...
    Cevapla
  • Vatan 2 ay önce Şikayet Et
    Trt nin filmlerini gönül rahatlığıyla izliyoruz
    Cevapla
  • NECMİ 2 ay önce Şikayet Et
    Bir Sevdadır adlı film gibi saçma ise kimse seyertmez. Bir de diğer kanallardaki kaliteli filmlerle aynı gün ve saate denk gelnce o filmler pek tutulmuyor.
    Cevapla
  • SEYİRCİ 2 ay önce Şikayet Et
    DİZİLER DİNİ VE TARİHİ AĞIRLIKLI VE DEVLETSEL OLSA daha iyidiri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti