Teşkilat'ın devi Hayatla Barış'la fırtınalar estirecek! Yeni rolü ağızları açık bıraktırdı

ATV’nin Yıldızlar Bana Uzak dizisinin final yapmasının ardından başarılı oyuncu Gürkan Uygun’un yeni projesi ortaya çıktı. Şimdiye kadar birbirinden çeşitli karakterleri oynayan ve oynadığı her bir karakterle akıllara kazınan Gürkan Uygun, Hayatla Barış filmiyle dönüyor.

Teşkilat'ın devi Hayatla Barış'la fırtınalar estirecek! Yeni rolü ağızları açık bıraktırdı
Teşkilat'ın devi Hayatla Barış'la fırtınalar estirecek! Yeni rolü ağızları açık bıraktırdı
GİRİŞ 14.02.2024 20:47 GÜNCELLEME 14.02.2024 20:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Teşkilat, Uyanış Büyük Selçuklu, Payitaht Abdülhamid, Mehmed: Bir Cihan Fatihi, Muhteşem Yüzyıl gibi tarihi dizilerdeki performansıyla isminden bahsettiren Gürkan Uygun’un yeni adresi belli oldu. Son olarak ATV’nin geçtiğimiz günlerde bitirdiği Yıldızlar Bana Uzak dizisiyle ekran önüne çıkan Gürkan Uygun, ‘Hayatla Barış’ isimli sinema filmi projesinde hayranlarının karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Kuruluş Osman 5.sezonda arka arkaya ayrılık! ATV dizisinden teker teker gidiyorlarKuruluş Osman 5.sezonda arka arkaya ayrılık! ATV dizisinden teker teker gidiyorlar

Yönetmenlik koltuğunda Ekin Pandır’ın oturduğu ve senaryosunu Caner Erzincan ile Koray Yeltekin’in kaleme aldığı Hayatla Barış filmiyle el sıkışan Gürkan Uygun’un yeni rolü belli oldu. Gürkan Uygun, Hünkar Doğan’ın yapımcısı olduğu Medya Doors imzalı Hayatla Barış filminde Barış’ın babası Ali karakterini üstlenecek.

TRT1'den kaçırmamanız gereken bir proje daha! Kara Ağaç Destanı dizisi dönemi açılıyorTRT1'den kaçırmamanız gereken bir proje daha! Kara Ağaç Destanı dizisi dönemi açılıyor

23 Şubat tarihinde sinema salonlarında gösterime girecek olan Hayatla Barış filminin oyuncu kadrosunda Taner Ölmez,Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu gibi isimler yer alacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Mehmet kosovalı 2 ay önce Şikayet Et
    Bence kenan imirzalıoğlu bu ülkenin en iyi aktörü ve tek jönü. Oynadığı bütün dizilerini ve sinema filmlerini izledim ve biliyorum. Harika birr oyuncu ama kaç yıldır bir sinema filmi yok dizisi yok. Cihangir furyası yönetmenler yapımcılar kenan imirzalıoğlu ile bi sorunları mı var acaba
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya rest: Hepsi örtbas ediliyor!