Evlerinize Sağlık, tatilin değişmeyen adresi Muğla'da

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta, yerli ve yabancı turist akınına uğrayan şehir Muğla'dan evlere konuk oluyor.

Evlerinize Sağlık, tatilin değişmeyen adresi Muğla'da
Evlerinize Sağlık, tatilin değişmeyen adresi Muğla'da
GİRİŞ 08.02.2024 12:49 GÜNCELLEME 08.02.2024 12:49

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık'ın bu haftaki adresi, tarihin her döneminden izler taşıyan ve doğal güzelliğiyle ilgi odağı olan şehir Muğla oluyor. Kunak ilk olarak, dokuma atölyesine giderek el dokuması halılar yapan hanımlara eşlik etti. Yöresel motiflerle süslenmiş birbirinden değerli el yapımı halıları gören Kunak, ortaya çıkan eserlere hayran kaldı. Daha sonra geçmişi bronz çağına dayanan Stratonikeia antik kentini gezen Kunak, bu kentin tarihi hakkında ilginç bilgileri izleyenleriyle paylaştı.

Yeryüzü cenneti olarak anılan Muğla'yı gezmeye devam eden Kunak, kolonya üreticisini görünce hemen dükkana girdi. "Parfüm gibi kokmazsan paran iade" diyen esnaf amcanın kendinden emin sözleri, Kunak'ı ikna etmeye yetti. Sonrasında hasta ziyaretleri yapan Kunak eklem, sırt ve kas ağrılarına iyi gelen şifalı otlar ve tariflerle hastalara tedavi yöntemleri uygularken izleyenlerine de önemli tavsiyelerde bulundu.

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

 

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı