İrfan Değirmenci Halk TV’den ayrıldığını skandal sözlerle açıkladı!

İrfan Değirmenci Halk TV'den ayrıldığını duyurdu. Değirmenci'nin sosyal medya paylaşımı ise Halk TV'den kovulduğu iddialarını kuvvetlendirdi.

GİRİŞ 11.02.2024 00:59 GÜNCELLEME 11.02.2024 09:39
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

İrfan Değirmenci sosyal medya hesabından Halk TV'den ayrıldığını duyurdu. Değirmenci'nin paylaşımı ise kovulduğu iddialarını gündeme getirdi. 

LÜTFÜ SAVAŞ KRİZİ

CHP'de devam eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş krizini ekranlarda vatandaşın sözleri karşısında tepki vermeyen İrfan Değirmenci'nin kanalla ilişiği kesildi.

İRFAN DEĞİRMENCİ'DEN AÇIKLAMA

Halk TV ile ilişiğinin kesildiğini açıklayan İrfan Değirmenci'nin "eşitlik, özgürlük, adalet mücadelesinden geçenlerle yoldaşlık yapacağımız yeni yollar mutlaka bulunur" cümleleri ise Halk TV yönetimi ile anlaşmazlığını ortaya koydu.

İşte Değirmenci'nin o açıklaması: "Koltuğa alışmak çok fena bir şey. İnsan, toplumun yararına koltuktan da feragat edebilmeli çıkarlarından ve paradan da. Çünkü paradan çok daha önemli şeyler var hayatta. Dayanışma, mücadele, ezene karşı ezilenden yana, adalatten, haktan, emekten yana olmak gibi. Eleştirdigine dönüşmemek, hırsları uğruna insanlığını kaybetmemek, kendini vazgeçilmez saymamak gibi. Kendini güç ve para sahibi olduğu alanda , partide, şirkette Olimposun zirvesinde bir mitolojik kahraman sananlara asıl gücün halkın sivil örgütlü mücadelesi oldugunu hatırlatmak gerekir. Ezene karşı mücadelenin bin bir yolu var. Her zaman yeni yollar bulmak mümkün. O yollardan biri televizyon. Etkili de bir yol. Ama tek yol degil. Velhasılı kelam yolu eşitlik, özgürlük, adalet mücadelesinden geçenlerle yoldaşlık yapacağımız yeni yollar mutlaka bulunur. En kısa sürede yeniden buluşmak, yeni yolları birlikte yürümek ümidiyle..."

Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 42
  • ben kemal gelim 2 ay önce Şikayet Et
    ya gerçek bir Müslümansın sana verilen rızka şükdersin ... yada nefsine yenik düşüp mal mülk paraya taparsın yani herşey PARA PARA PARA gerisi yalan dolan...
    Cevapla
  • Vatandaş19 2 ay önce Şikayet Et
    Bu sol miltanları haber spikeri diye millete yutturdular.Bazı sazanlarda atladı hemen
    Cevapla
  • MÜHENDİS 2 ay önce Şikayet Et
    METİN UCA VE BU ADAM AYNI GEMİNİN YOLCULARI. kovula kovula bir hâl oldular
    Cevapla
  • MÜHENDİS 2 ay önce Şikayet Et
    AMMA LAF EBELİĞİ YAPMIŞSIN BEE. kovdular beni desene.
    Cevapla
  • hakan aksel 2 ay önce Şikayet Et
    İrfan bak roj tv ve özgür gündem haber kanalları seni acil bekliyor koş işe başla adalet ve özgürlük yolculuğunda yolun hep onlarla kesişiyordu şimdi mutlu mesut sarılıp kucaklaşırsınız işte hatta onlar seni hiç kucaklarından indirmeyeceklerini taahüt etmişler bile hadi koş koş vakit ksybetme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!