Teşkilat 96. bölüm fragmanında olanlar oluyor: Ömer tüm riskler için hazır!

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat 96. bölüm fragmanında yine endişe dolu anla yaşanıyor. Kambur’un bir kişiye daha zarar vermesini göze alamayan Ömer, bu uğurda tüm ekibi ve kendini riske atıyor. İşte detaylar...

GİRİŞ 16.02.2024 11:47 GÜNCELLEME 16.02.2024 11:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat, 18 Şubat Pazar günü saat 20.00’de 96 bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan Teşkilat için yine nefesle tutuldu. 

TEŞKİLAT 96. BÖLÜM FRAGMANI

Ömer’in sorusuyla Neslihan şoka girer. Neslihan gerçekleri öğrense de bu sorunun amacı ikili arasında yeni bir tartışmaya sebep olur.  Ekip çatışmada zor durumda kalmıştır. Pehlivan ölüm ile burun buruna gelir. Çetin’le yüz yüze tanışan Kambur şaşkınlığını atlatamaz.

Amacı bilinmeyen bu buluşmada ikili kozlarını paylaşır. Ömer gittikçe daha da tehlikeli olmaya başlayan Kambur’u bulmayı amaçlar. Ömer bu yolda gerekirse sevdikleriyle karşı karşıya gelmeye hazırdır. Ne olursa olsun Ömer, Kambur’un bir kişiye daha zarar vermesini göze alamaz. Bunun için hem Ömer hem de ekibi büyük riskler almaya hazırdırlar. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Hacı Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Teşkilat kesinlikle kalitesine halel getirdi. Oyuncu profili ve sayısı kısıtlı. Senaryo ilgi çekici ve özgün değil. Kalite düşük. Bireysel performansa kaldı işler. Ekip güçlü değil. Karakterler zayıf. İstenilen ve takip edilen bir dizi olmaktan uzaklaşıyor.
    Cevapla
  • Sizi beğeniyorduk 2 ay önce Şikayet Et
    Türk dizilerinde kadınları yetersiz göstermek, duygusallık eklemekten vazgecmiyorlar başlangıçta güzeldi zekice işler yapıyorlardı ama şimdi MİT ajanlarının bu kadar duygusal olması basit hatalar yapmasi mümkün mü vah halimize Eğer öyleyse. Kaliteyi yükseltin ilk bölümlere dönün
    Cevapla
  • ALİ 2 ay önce Şikayet Et
    teşkilat kötü çok basit çekimler yapılmış.dizi kendini çekmiyor izleyiciye.bakmamaya karar erdim.mit bu ya çok basit saçma hatalar yapılıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi