Evlerinize Sağlık, Türkiye'nin metropol şehri İstanbul’da

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta, mega kent İstanbul'dan evlere konuk oluyor.

Evlerinize Sağlık, Türkiye'nin metropol şehri İstanbul’da
Evlerinize Sağlık, Türkiye'nin metropol şehri İstanbul’da
GİRİŞ 15.02.2024 17:25 GÜNCELLEME 15.02.2024 17:25

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık'ın bu haftaki adresi, tarih boyunca dünyanın ilgi odağı olmuş Türkiye'nin mega kenti İstanbul oluyor. Butik pastacılık alanında öne çıkan isimlerden Tuğba Ünal'ın dükkanını ziyaret eden Kunak, pastacılık hakkında bilgi alırken birbirinden güzel ürünleri de izleyenleriyle paylaştı. 

Hasta ziyaretleriyle programına devam eden Kunak, ayaklarından ve dizlerinden rahatsızlığı olan bir teyzeye tedavi uyguladı. Kunak, hareketsiz eklemlerde düzelme olmayacağını, dolayısıyla egzersiz yapmadan iyileşme olmayacağını vurguladı. Beyni çalıştırmanın tekniklerini de gösteren Kunak, sağlıklı yaşamın tüyolarını anlattı. Daha sonra Kurtköy Doğa Park'ta oymacılık yapan bir ustanın çalışmasına eşlik eden ve yaptıkları iş hakkında bilgi alan Kunak, oyuncak müzesinden restorana, böcek otelinden tahta motosiklete kadar birçok güzellik barındıran bu parka hayran kaldı. Son olarak şifa deposu paça çorbasının yapımına eşlik eden Kunak, hem çorbanın faydalarından bahsetti hem de afiyetle çorbasını içti ve herkese tavsiye etti.

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!