Arka Sokaklar'da takdirlik transfer! Ödeyemiyordu, ona desteğin en büyüğünü verdiler

Son dönemde yaşadığı ekonomik sıkıntılarla medya gündemine oturan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Serpil Örümcer, Kanal D'nin uzun soluklu projesi Arka Sokaklar ekibinin yeni üyesi oldu.

Arka Sokaklar'da takdirlik transfer! Ödeyemiyordu, ona desteğin en büyüğünü verdiler
Arka Sokaklar'da takdirlik transfer! Ödeyemiyordu, ona desteğin en büyüğünü verdiler
GİRİŞ 23.02.2024 12:48 GÜNCELLEME 23.02.2024 12:48
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Geçinmekte bir hayli zorluk çeken ve fotoğraflarını satarak kalkınmaya çalışan Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Serpil Örümcer'in yeni adresi resmen belli oldu. Benim De Kalbim Var, Çingene Aşkı Paprika, Adım Kan Soyadım Silah, Dalgacı Mahmut ve Ali Baba'nın Çiftliği gibi projelerde yer alan Serpil Örümcer, Arka Sokaklar dizisiyle ekranlara geri dönüyor.

Kurtlar Vadisi'nin devi 55 kilo birden zayıfladı! Son halini görünce inanamayacaksınızKurtlar Vadisi'nin devi 55 kilo birden zayıfladı! Son halini görünce inanamayacaksınız

Orhan Oğuz'un yönetmenlik koltuğunda oturduğu D Media imzalı Arka Sokaklar, Serpil Örümcer’i unutmayarak konuk oyuncu olarak ekibine transfer etti. Serpil Örümcer, 18 sezondur Kanal D ekranlarında varlık gösteren Arka Sokaklar'da “Müjgan” karakteri ile kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor. Yeşilçam'ın usta ismi Serpil Örümcer, sunulan tekliften ötürü mutluluk duyduğunu, seneler sonra tekrardan set ortamında olmanın heyecanını yaşadığını belirtti.

''ÖDEYEMEDİM, KÖTÜ BİR VAZİYETTEYİM''

Çok güzel insanlarla ve inanılmaz uyumlu bir ekiple çalıştığını anlatan Örümcer diziye dahil olma süreci için; “Benim resimlerimi, plaklarımı başka birileri satıyor. İnternete giriyorum saatimi, kitabımı satıyorlar ama kimin sattığını bilmiyorum. Ben de resim yapmaya karar verdim. Durumum pek iyi değil kirada oturuyorum, elektrik, su faturalarımı hiçbir şekilde ödeyemedim kötü bir vaziyetteyim. Bundan dolayı dedim ki “Ben ne yapıyorum, başkaları benim üstümden para kazanıyor" dedi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 21
  • 542 2 ay önce Şikayet Et
    .çok sevindirici allaha hamdolsun keşke dul kadınlarada çare olsa diziler filmler onları kötülüğe kullanmayan bir duruma koysalar
    Cevapla
  • Gerçek 2 ay önce Şikayet Et
    Akocak, iyi saçmalamışsın. Hem hiç bir bölümünü izlemedim diyorsun, arkasınsan dizinin içeriği ile alakalı yorum yapıyorsun. Çok zavallı ve gülünç bir davranış.
    Cevapla
  • Servisci musti 2 ay önce Şikayet Et
    Berbat bir açıklama yapmışsınız seyret miyorsan kanal degiştir
    Cevapla
  • Sari boncuk 2 ay önce Şikayet Et
    Bende severek izliyorum beğenmeyen izlemesin hiçte bıkmadan usanmadan izliyorum hemde daha da uzun süre devam eder inşallah
    Cevapla
  • akocak 2 ay önce Şikayet Et
    Çok saçma bir dizi. Oyunculuk neredeyse sıfır. Senaryo, konuların birbiriyle bağlantısı çok saçma.Hiç bir bölümünü seyretmedim. Stüdyoda seslendirilmesi de ayrıca insanı gıcık ediyor. İnsan kendine zulmetmek istiyorsa saçma sapan dizileri izlesin.
    Cevapla
  • Taci 2 ay önce Şikayet Et
    Sen ne anlarsın filmden
    Cevapla
  • shineeque 2 ay önce Şikayet Et
    Kendime zulüm falan da etmiyorum arka sokaklari da izliyorum:D
    Cevapla
  • Kayserili. 2 ay önce Şikayet Et
    ceza hem bu dünyada hem ahirette de çekilir o eski hallerini hatırla ki anla.
    Cevapla
  • fakirullah 2 ay önce Şikayet Et
    Allah bilir sen garanti ledin mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhalif gazeteci, Almanya'ya çalıştığını itiraf etti! "Bunlar üst düzey isteniyor"
Antalya'daki teleferik faciasında bilirkişi raporu ortaya çıktı