1 Kurtlar Vadisi oyuncusu daha sahalara dönüş yaptı! Ben Bu Cihana Sığmazam’a o geliyor…

Televizyon dünyasının büyük sükse yakalayan yapımlarından bir tanesi olan Kurtlar Vadisi’ndeki performansıyla izleyenleri etkisi altına alan Mustafa Üstündağ, Ben Bu Cihana Sığmazam ekibine getirildi.

1 Kurtlar Vadisi oyuncusu daha sahalara dönüş yaptı! Ben Bu Cihana Sığmazam’a o geliyor…
1 Kurtlar Vadisi oyuncusu daha sahalara dönüş yaptı! Ben Bu Cihana Sığmazam’a o geliyor…
GİRİŞ 24.02.2024 15:28 GÜNCELLEME 24.02.2024 15:29
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Son olarak Kanal D’nin uzun soluklu projesi Arka Sokaklar’da hayranlarının karşısına geçen Mustafa Üstündağ iddialı bir projeyle ekranlara bomba gibi dönüyor. Asıl çıkışını Kurtlar Vadisi Pusu’yla yakalayan ve üstlendiği ‘Murat’ nam-ı diğer Murat karakteriyle milyonları ekran başına kilitleyen Mustafa Üstündağ, Ben Bu Cihana Sığmazam’a transfer edildi.

Üstündağ, iki sezondur ATV ekranlarında varlık gösteren, aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken Ben Bu Cihana Sığmazam’da Behçet Şavlı karakteriyle gümbür gümbür geliyor.

Bilindiği üzere usta oyuncu, Arka Sokaklar, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çukur, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Merhamet, Kurtlar Vadisi Pusu, Emret Komutanım, Aşka Sürgün, Cennet Mahallesi, Yedi Numara gibi yapımlarda boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Hiç profesyonel bir dizi olması hep boş cene isler coklaf az iş
    Cevapla
  • Vanlı erol 2 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim getirdiğini hemen yollama ya getirme getirdindemi yollama Memati lazım Abdülhey lazim biraz canlılık istiyoruz bu filme aşk fazla geliyor bozuyur
    Cevapla
  • Eyya 2 ay önce Şikayet Et
    önce sosyetik aile ile başladılar tutmadı aileyi komple değiştirdiler. bence herkes eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisi gibi olsun istedi evirdiler çevirdiler en son ozan akbaba geldi sevindik tekrar gitti bu dizi edho'nun yanından geçemez
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Millet hala bu çooook saçma dizileri seyrediyor. Hayırlısı
    Cevapla
  • murat posoflu yalova 2 ay önce Şikayet Et
    bu dizi neden laz modunda ? neden zırt pırt aglıyorlar? daha kalıte beklenti icndeyız! seyretmek istıyoruz ama nereye kadar ???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!