Kül Masalı'nın 2. bölümünde dengeler değişiyor: Arat Jale'yi unutmadı

TRT1'in gizemli hikayesi Kül Masalı'nda yaşanan gelişmeler dengeleri alt üst ediyor. Kül Masalı'nın 2. bölüm fragmanına "Arat Jale'yi unutmadı" sözleri damga vuruyor. İşte diziyle ilgili tüm ipuçları...

GİRİŞ 21.02.2024 19:03 GÜNCELLEME 21.02.2024 19:03

Gizemli hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz hafta TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Kül Masalı 22 Şubat Perşembe günü saat 20.00’de ikinci bölümüyle ekranlara geliyor.

Kül Masalı’nın gizemli hikayesinde, Türkiye’nin en köklü ailelerinden Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı (Gökhan Alkan), bir restoranda aşçılık yapan ve yoksul bir geçmişi olan Özge (Sevda Erginci) ile karşılaşıp ilk görüşte aşık olup evleniyor.

Kül Masalı oyuncuları kimdir? Nerede çekiliyor? Kül Masalı dizisi konusuKül Masalı oyuncuları kimdir? Nerede çekiliyor? Kül Masalı dizisi konusu

Özge’nin Arat’ın ailesinin konağına gelin olarak girmesi onu bir aşk masalından entrikalarla dolu bir dünyaya sokuyor. Kocasının geçmişinden gelen öfke patlamaları, Özge’nin kız kardeşi Behiye'nin (Gizem Güneş) zenginlik ihtirası ve Arat’ın şaibeli şekilde ölen eşi Jale’nin (Başak Gümülcinelioğlu) peşini bırakmayan gölgesi Özge'nin bu zorlu yolculuğunu daha da karmaşık hale getirmesini konu alıyor.

KÜL MASALI 2. BÖLÜM ÖZETİ

Jale’nin köşkteki manevi varlığı ve Arat üzerindeki etkilerini görmek Özge’yi çok sarsar. Neveser, Özge ve Arat’ı ayırmanın yollarını aramaktadır. Behiye’yi de işin içine karıştıracak bir planı vardır. Behiye ablasını çok zor durumda bırakacak bir hata yapar. Arat Özge’yi mutlu etmek ve aşkını doyasıya yaşamak isterken, Özge aşkı ile sevdiği adamın ailesi arasında sıkışıp kaldığını hissetmeye başlamıştır. Arat’ın kızı Birce ile bağ
kurmak isteyen Özge, Arat’dan bu konuda destek ister. Jale’nin kaza dosyasını yeniden açan Cemil ise, yeni ipuçları ararken beklenmedik bir teklifle karşılaşır. Teklifin kimden geldiği ise çok daha büyük bir gizemdir.

Kül Masalı’nın güçlü kadrosunda; Gökhan Alkan, Sevda Erginci, Başak Gümülcineoğlu, Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala ve Gizem Güneş gibi başarılı isimler yer alıyor.

Aşkın her zaman göründüğü gibi olmadığı, masalsı bir hikayeden entrikalarla dolu bir dünyada geçen Kül Masalı, her Perşembe saat 20.00’de TRT 1’de…

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü