Evlerinize Sağlık, gastronomi şehri Afyonkarahisar'da

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta Afyonkarahisar'dan evlere konuk oluyor.

Evlerinize Sağlık, gastronomi şehri Afyonkarahisar'da
Evlerinize Sağlık, gastronomi şehri Afyonkarahisar'da
GİRİŞ 22.02.2024 14:15 GÜNCELLEME 22.02.2024 14:15

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık'ın bu haftaki adresi; kaymağı, mermeri, termal kaynakları ve dünya çapında isim yapmış mutfağıyla Afyonkarahisar oluyor. Programına kolunda şişlik olan bir hastaya tedavi uygulayarak başlayan Kunak, daha sonra taş üzerinde tarhana yapan teyzelere eşlik etti. Kunak hem doğal tarhana yapımını hem de tarhananın faydalarını izleyenleriyle paylaştı. 

Sağlık için önemli tavsiyelerde bulunan Dr. Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık ekibi, her biri farklı özelliğe sahip şifalı taşlar satan bir dükkana girdi. Taşların faydalarından bahseden Kunak, sonrasına misafir olduğu evde sofraya oturdu. Kunak, arabaşı çorbasının nasıl yenmesi gerektiğine dair tüyolar aldı ve usulüne uygun yemeye çalıştı. Kunak, son olarak İtalyanların bile haşhaş için gelip fikir sorduğu yağcı Ömer amcanın dükkanını ziyaret etti. Haşhaş yağının yapımını izleyen Kunak, haşhaşın kalp ve damar sağlığına faydalarından bahsetti. 

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!