Birol Güven'e sürpriz görev! Mumcu'dan tebrik mesajı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, sosyal medya hesabından Sinema Genel Müdürlüğü'ne atanan Birol Güven'i tebrik etti.

Birol Güven'e sürpriz görev! Mumcu'dan tebrik mesajı
Birol Güven'e sürpriz görev! Mumcu'dan tebrik mesajı
GİRİŞ 23.02.2024 13:21 GÜNCELLEME 23.02.2024 13:25

Atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı.

Buna göre; Sinema Genel Müdürlüğü'ne, Türk sinema ve dizi sektörürür ünlü ismi Birol Güven atandı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, yeni görevinden dolayı Güven'i tebrik etti.
 

Birol Güven'e yeni görev: Sinema Genel Müdürü olarak atandı Birol Güven'e yeni görev: Sinema Genel Müdürü olarak atandı




Mumcu açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Sinema Genel Müdürü olarak atanan Birol Güven'i tebrik ediyor görevinde başarılar diliyorum.

Türk sinema, dizi ve film sektörünün hem iç hem dış pazarda gelişmesine, tarihi, kültürel ve toplumsal değerlerimizin daha geniş kitlelere ulaşmasına önemli katkılarda bulunacağına inancım tamdır.

Görevi devreden değerli çalışma arkadaşım Erkin Yılmaz’a bugüne kadar profesyonelce yürüttüğü başarılı çalışmaları ve Türk sinema sektörünün gelişmesi yönündeki değerli katkıları için teşekkür ediyor, Telif Hakları Genel Müdürü olarak atandığı yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum.

Bakanlığımıza ve sektörlerimize hayırlı olsun

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...