Ozan Akbaba’nın Çırak dizisine o geliyor! Hacker 02 rolüyle ortalığı tozu dumana katacak

Ben Bu Cihana Sığmazam, Kasaba Doktoru ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerle tanınan Ozan Akbaba’nın yeni dizisi Çırak’a ünlü oyuncu Yunus Emre Özcan transfer edildi.

Ozan Akbaba’nın Çırak dizisine o geliyor! Hacker 02 rolüyle ortalığı tozu dumana katacak
Ozan Akbaba’nın Çırak dizisine o geliyor! Hacker 02 rolüyle ortalığı tozu dumana katacak
GİRİŞ 13.03.2024 15:42 GÜNCELLEME 13.03.2024 15:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Senaristliğini Birol Tezcan ve Ozan Akbaba’nın beraber üstlendiği Çırak dizisi, TRT dijital platformu Tabi’de yayın hayatına başlayacak. Serdar Öğretici’nin yapımcısı olduğu ve toplamda on bölüm çekilmesi planlanan diziye ünlü oyuncu Yunus Emre Özcan dahil oldu.

Gönül Dağı tutkunlarını coşkulandıran haber! TRT1'in rekortmen dizisinde inanılmaz rekorGönül Dağı tutkunlarını coşkulandıran haber! TRT1'in rekortmen dizisinde inanılmaz rekor

Ozan Uzunoğlu’nun yönetmenliğinde çekimleri yapılacak olan Çırak’ın yeni oyuncusu Yunus Emre Özcan’ın hangi rolü oynayacağı belli oldu.

"Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminde kameralar karşısına geçen Yunus Emre Özcan, ‘Hacker 02’ karakteriyle izleyenleri etkisi altında bıraktıracak. Özcan, Çırak’a yok edeceği hedefleri hakkında bilgileri ileten ve onu yönlendiren Hacker'ın (Damla Sönmez) ağabeyi rolünü oymaya hazırlanıyor.

Şimdiden merak ve heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda ise Ozan Akbaba başta olmak üzere Damla Sönmez, Erol Babaoğlu, Eren Hacısalihoğulları gibi isimler yer alıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Veli 1 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i mağfiret eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’e rahmet eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’e yardım eyle, zafer nasîb eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i muhâfaza eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i bir araya getir ve yekvücût eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i ıslah eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’in sıkıntılarını gider!
    Cevapla
  • Ahmet 2 ay önce Şikayet Et
    Bu adam kabiliyetli bi oyuncu.İlla ki kabadayı olmasına gerek yok.Oyunculuğunu başka rollerle zenginleştirmeli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakim Ziyech iddiası: Al-Shabab'a gidecek! Galatasaray'a piyango vurdu
Başıboş köpekler vatandaşın kabusu oldu! Sonunda harekete geçildi! Belediyelere yazı