Evlerinize Sağlık, Türkiye'nin en kuzeyi Sinop'ta

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta, Sinop'tan evlere konuk oluyor.

Evlerinize Sağlık, Türkiye'nin en kuzeyi Sinop'ta
Evlerinize Sağlık, Türkiye'nin en kuzeyi Sinop'ta
GİRİŞ 07.03.2024 14:50 GÜNCELLEME 07.03.2024 14:50

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık'ın bu haftaki adresi; birçok medeniyetin izlerini taşıyan, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle Sinop oluyor. Hasta ziyaretleriyle programına başlayan Kunak, kolunda şişlik olan bir hastaya tedavi uyguladı ve tavsiyelerde bulundu. Daha sonra Kunak, tertemiz açık havada Sinop'un meşhur lezzeti tirit yapımına eşlik etti. Köyün yerlilerinden Cemil abinin tiritin nasıl yeneceğini göstermesi, herkesi kahkahaya boğdu. 

Öksürük, astım gibi rahatsızlıkları olanlar için şifa dolu tarifler hazırlayan ve izleyenleriyle paylaşan Kunak, doğal sirke yapımından ve faydalarından da bahsetti. Sık sık sirkenin faydalarına değinen Kunak, "Adım sirkeci doktora çıktı ama çıksın böyle bir güzellik yok! Bunlardan yararlanın" şeklinde önemli tavsiyelerde bulundu. Başka bir hasta ziyaretiyle devam eden Kunak, dildeki sarı görüntü ve çatlaklar için neler yapılması gerektiğinden bahsetti. Kunak son olarak, konuk olduğu evde eğlenceli yöresel oyunlarla programını noktaladı.

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!