Teşkilat'ın yeni bölümünde göğüsleri kabartan sahne! Görüntüler herkesi gururlandırdı

TRT1'in MİT dizisi Teşkilat'ın yeni bölümünde Türkiye'nin geliştirdiği 5. nesil savaş uçağı KAAN'ın ihtişamlı tanıtımı gerçekleştirildi.

GİRİŞ 11.03.2024 14:11 GÜNCELLEME 11.03.2024 14:11
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

TRT1'de Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Teşkilat dizisinin yeni bölümünde Türkiye'nin ilk milli muharip uçağı KAAN'ın görkemli görüntülerine yer verildi. Reyting rekorları kıran dizide, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen KAAN'ın ihtişamlı tanıtımı izleyici kitlesinin göğsünü kabarttı.

Kuruluş Osman ve Diriliş Ertuğrul yapımcısından soluk soluğa izleyeceğiniz dizi geliyor!Kuruluş Osman ve Diriliş Ertuğrul yapımcısından soluk soluğa izleyeceğiniz dizi geliyor!

Türkiye basınında olduğu kadar dünya basınının da gündeminden düşmeyen KAAN, Teşkilat'ın 10 Mart Pazar tarihinde TRT1'de yayınlanan 99.bölümünde seyircilerin karşısına çıktı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve soluk soluğa izlenen dizisi ‘Teşkilat’ yine çok konuşulacak büyük bir sürprize imza attı. Dizide, yurt içi imkan ve kabiliyetlerle tasarlanan ve geliştirilen Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı Kaan da yer aldı.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nda, ülkesi, bayrağı için iç ve dış düşmanlarla mücadeleyi anlatan dizide Kaan'ın olduğu sahne damgasını vurdu. Senaryo gereği projenin ertelenmesine yönelik saldırı hazırlığı istihbaratına ulaşan ekip harekete geçer ve Türkiye'nin savunma sanayisini hedef alan düşmanı çökertir.

EKİP HAYRANLIĞINI GİZLEYEMEDİ

İlk uçuşunu yapmasıyla ülkemiz ve dünyada büyük yankı uyandıran Kaan'ı karşısında gören ekip hayranlığını gizleyemedi. Teşkilat ekibi, ''Şimdi görünce neden hedefe konduğunu gayet iyi anlıyorum'' yorumunda bulundu.

KAAN İLK UÇUŞUNU YAPMIŞTI

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı koordinasyonunda Türk Havacılık Uzay Sanayii tarafından yürütülen Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden KAAN, geçtiğimiz günlerde ilk uçuşunu yapmıştı.

13 DAKİKA HAVADA KALDI

Milli muharip uçak KAAN ilk uçuşunda 13 dakika havada kalarak 8000 feet irtifada 230 knot hıza ulaştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • ankaralı 1 ay önce Şikayet Et
    can rumuzlu zat bu yerli ve milli vatanseverler için yapılan sizlere yerli ve milli beypazarı sodası iç karın ağrısına iyi gelir
    Cevapla
  • Abcdef 1 ay önce Şikayet Et
    Ula ne yerlisi Kore den alınma daha sekiz yıla bitecek o zaman 7 nesil çıkar
    Cevapla
  • Erhan 1 ay önce Şikayet Et
    Kaan dev gibi uçak abi o ne öyle yanında bit pire gibi kalıyor insan...
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    her şeyi eleştirebilirsiniz ancak şunu unutmayın ki bu ülke için her şeyinden vaz geçip canı pahasına ülkesi ve milleti için canla başla ülke içinde ülke dışında görev yapan isimsiz kahramanlar için ve yerli uçağımız için yaptığınız olumsuz yorumlar sizlerin ülkesine ne kadar fıransız olduğunuzu gösteriyor . din konusuna gelince şer-i hukukun ne olduğunu biliyor musunuz?
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Can rocky veya rambo seyretmeye devam et bunlar bizim gurur duyduğumuz bizim değerlerimiz
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    kadın çok sevinmişe benzemiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda