Kızılcık Şerbeti 55.bölüm fragmanında isyan ettiren gelişme! Tepkilerin odağına yerleşti

Kızılcık Şerbeti 55.bölüm fragmanında yaşadıkları karşısında sinir krizi geçiren Kıvılcım'ın tepkisi sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına yerleşti.

GİRİŞ 12.03.2024 11:36 GÜNCELLEME 12.03.2024 11:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kızılcık Şerbeti 55.bölüm fragmanında gördükleri yüzünden beyninden vurulmuşa dönen Kıvılcım isyan bayraklarını kaldırır. Yeni bölüm fragmanında Çimen'e eleştiri oklarını saplayan Kıvılcım'ın yaşadığı öfke nöbeti sosyal medyanın gündemine oturdu.

Teşkilat'ın unutulmaz ismi Çağlar Ertuğrul, polisiye diziyle ekranlara geri dönüyor!Teşkilat'ın unutulmaz ismi Çağlar Ertuğrul, polisiye diziyle ekranlara geri dönüyor!

İlk kez bu kadar sinirlenen Kıvılcım'ın Çimen'e gösterdiği tepkiyi görenler haklı olduğunu belirten ve onu destekleyen yorumlarda bulundu. Evrim Alasya'nın üstlendiği 'Kıvılcım Arslan' karakterinin oyunculuk performansı bir kez daha seyirciden tam not aldı.

Faruk Turgut'un yapımcılığını üstlendiği, Hakan Kırvavaç'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu, Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün senaryosunu kaleme aldığı Kızılcık Şerbeti 55.bölümüyle 15 Mart Cuma tarihinde saat 20:00'da Show TV'de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Mustafa K 1 ay önce Şikayet Et
    Neden izleyip prim veriyorsunuz anlamıyorum. Bu dizi tamamen aile içi şiddet ve çarpık ilişkiler yumağını aktarıyor. İşin kötüsü anlatılan çarpıklıklar gayet normalmiş gibi gösteriliyor. Böyle bir dizinin prim yapıyor olması gerçekten düşündürücü. Aile yapımızın nerelere gittiğinin de göstergesi
    Cevapla
  • T Kuşağı 1 ay önce Şikayet Et
    Şu tepki repliği bile çok MESAJ veriyor. "O KAFANDAKİNİ ÇIKAR !!!".
    Cevapla
  • kemal 1 ay önce Şikayet Et
    senaristleri araştırsan kökü israile gider.
    Cevapla
  • Fikirsiz fikri 1 ay önce Şikayet Et
    Bu dizi Türk aile yapısına örf adet ve geleneklerine uygun olmadığı İçin tamamen yayından kaldırılmalı. Bu gibi diziler yasaklanmalıdır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı