Bahar dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı: Bahar'ın istifası kabul edilecek mi?

Show Tv ekranın adından söz ettiren dizisi Bahar dizisi son haftalarda en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. 5. bölümünde Bahar'ın güçlü duruşunu ekrana taşıyan Bahar dizisinin 6. bölüm fragmanı ise merak konusu oldu.

GİRİŞ 16.03.2024 09:51 GÜNCELLEME 16.03.2024 09:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bahar dizisinin 6. bölüm fragmanı heyecan içinde bekleniyor. Son bölüme damga vuran sahne ise, Bahar'ın hastaneden istifa etmesi oldu. Şaşırtan hamle izleyicide ters köşe yaptı. 

Show TV'nin sosyal medyada en çok konuşulan dizileri arasında yer alan Bahar dizisi 5. bölümü ile ekrana geldi. Bahar'ın asistan olarak mesleğe geri dönmesi ve sosyal hayatında yaşadığı sancılar kadınlar tarafından büyük beğeni topladı. 

6. bölüm fragmanı yayınlandı. Bahar yeni bölümüyle 19 Mart Salı akşamı 20.00'da Show TV'de izleyici ile buluşacak. 

BAHAR DİZİSİNİN 5. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Hastanenin ortaklarından biri olan ve ülkenin önde gelen isimlerinden biri olan Cihan Bey tam ölüyor derken Bahar'ın müdahalesi ile hayat geri döndü. Ancak Cihan Bey'in medyaya yansıyan görüntüleri hastane içinde büyük bir paniğe sebebiyet verdi. 

Cihan Bey uyandıktan sonra Bahar'ı yanına çağırdı ve "Sen ne yaptığını biliyor musun?" diye söze girdi. Odada soğuk hava oluştu ancak konuşmasına "Hayatımı kurtardın. Beni hayat 2 şey döndürdü. Biri yüce Rabbi. Demek yiyecek ekmeğimiz, görecek günümüz varmış. İkincisi de sen Bahar. Senin çabanla oldu. sen vesile oldun. Beni hayat döndürdün. Doktormuş, hastaneymiş, hiç sevmezdim ben. Ama şimdi anladım, doktorlar bundan sonra başımın tacı." diyerek devam etti ve bu Bahar'ın ilk zaferi oldu. 

Büyük ameliyatın ardından Cihan Bey ile ilgilenen doktor Bahar oldu. Bu duruma Timur ve Rengin oldukça büyük tepki gösterdi. Diğer yandan ise Aziz Uras'ın hayatında bir takım değişikler oldu. Aziz Uras, hastanede annesini hem Seren'e hem de Doruk'a karşı korumak zorunda kaldı. Evdeki durumlar ise oldukça çetrefilli bir hal aldı. Evde ise Bahar'a kızı kol kanat gerdi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Alim 1 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM HAMD ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA MASSUSTUR. ALLAH RAHMANDIR. RAHİMDİR. DİN GÜNÜNÜN SAHİBİDİR. ALLAHIM ANCAK SANA KULLUK EDER VE YALNIZ SENDEN MEDET UMARIZ. ALLAHIM BİZLERE KENDİ DOĞRU YOLUNU GÖSTER. KENDİLERİNE LUTUF ve İKRAMDA BULUNDUKLARININ YOLUNU GÖSTER... ŞAŞIRMIŞLARIN ve SAPITMIŞLARIN YOLUNU DEĞİL. AMİN.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fırtına'ya derbide Samsunspor çelmesi!
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası