Evlerinize Sağlık, şeftalisi ve kirazıyla meşhur Çanakkale Lapseki'de

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta, Çanakkale'nin Lapseki ilçesinden evlere konuk oluyor.

Evlerinize Sağlık, şeftalisi ve kirazıyla meşhur Çanakkale Lapseki'de
Evlerinize Sağlık, şeftalisi ve kirazıyla meşhur Çanakkale Lapseki'de
GİRİŞ 14.03.2024 17:19 GÜNCELLEME 14.03.2024 17:19

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık'ın bu haftaki adresi; domatesi, şeftalisi ve kirazıyla Türkiye tarımının simgesi olmuş Çanakkale'nin Lapseki ilçesi oluyor. İlk olarak Kunak, pişi yapan ablaların yanına giderek pişi yapmayı öğrendi. Daha sonra mahallelilerle Ramazan'a özel karşılama ilahileri söyledi, ortaya çok renkli görüntüler çıktı. 

Mahallelilerden bir ablanın boyun ağrılarından şikayet etmesi üzerine Kunak, öncelikle sigarayı bırakmasını tavsiye etti. Daha sonra alternatif tıp yöntemlerini önerdi. Daha sonra Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ın eşliğinde pazar yerini gezen Kunak, pazar yerine hayran kaldı. Kunak sonrasında, dizlerinde sorun yaşayan bir bebek için ozon yağı tedavisi önerdi ve nasıl uygulayacağını anlattı. Son olarak porselen ve seramik fabrikasını ziyaret eden Kunak, porselen ve seramik kullanımından vazgeçmemek gerektiğini belirtti.

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı