Gönül Dağı 132.bölüm fragmanında gözyaşları sel olacak! Seyirci bu kadarını beklemiyordu

Taner'in sevdiklerini kaybetme korkusuyla bir kez daha yüzleştiği Gönül Dağı 132.bölüm fragmanında meydana gelen sarsıntı yürekleri ağza getirdi.

GİRİŞ 20.03.2024 09:35 GÜNCELLEME 20.03.2024 09:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İzleyenleri kimi zaman keyifli ve eğlenceli sahneleriyle güldüren bazen de duygu yüklü sahneleriyle hüzünlendiren Gönül Dağı 132.bölüm fragmanı paylaşıldı. Yeni bölüm fragmanında Selma'yla aynı yastığa baş koyan Taner'i büyük bir korku ve paniğe sevk eden bir gelişme yaşanıyor. Dilek'in ölümünün ardından sevdiğini kaybetme korkusuyla yeniden sınanan Taner'in bağırışları seyircileri etkisi altında bıraktırdı.

Yıllar sonra Selma'yla tam da mutluluğu ve huzuru yakalamışken depremin meydana gelmesiyle Gönül Dağı'nda yürekleri ağza getiren dakikalar yaşanıyor. Sarsıntının ardından Taner ve Selma'nın akıbetinin ne olacağı ise gelecek hafta yayına girecek yeni bölümde gün yüzüne çıkacak.

4 sezondur TRT1 ekranlarında varlık gösteren, Yahya Samancı'nın yönetmenliğinde çekimleri Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde gerçekleştirilen Gönül Dağı 132.bölümüyle 23 Mart Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de izleyicisinin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Abdülhak 1 ay önce Şikayet Et
    Eee adı üstünde gönül dağı... Velhasıl güzel ve kaliteli bir dizi. Vesselam.
    Cevapla
  • tokatlı 1 ay önce Şikayet Et
    bir bölümde sorun olmasa elli bölümde illa bişey çıkaracaklar carttırıcurttan dize haline geldi normal bigünleri yok illa bişey çıkaracaklar
    Cevapla
  • ismail 1 ay önce Şikayet Et
    Dizinin sonu geliyor artık. Çok fazla gönül işine düşer oldular. Genel hikayeden koptu olay.
    Cevapla
  • Ben 1 ay önce Şikayet Et
    Dizinin adı üstünde zaten...Başka ne bekliyorsunuz..?
    Cevapla
  • Yilmaz 1 ay önce Şikayet Et
    Gönül dağı bitmesin lutfen
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması