Arka Sokaklar'ın sevilen yüzü Kara Ağaç Destanı'nda! Özlem sona erdi, şimdi kavuşma vakti

Uzun yıllar önce Kanal D'nin Arka Sokaklar dizisinde ekran önüne çıkan Yeşim Gül, TRT1’de her Cuma akşamı yayına giren Kara Ağaç Destanı’yla el sıkıştı.

Arka Sokaklar'ın sevilen yüzü Kara Ağaç Destanı'nda! Özlem sona erdi, şimdi kavuşma vakti
Arka Sokaklar'ın sevilen yüzü Kara Ağaç Destanı'nda! Özlem sona erdi, şimdi kavuşma vakti
GİRİŞ 29.03.2024 09:00 GÜNCELLEME 29.03.2024 09:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2006 yılında Arka Sokaklar dizisinde ‘Leman’ karakteriyle kameralar karşısına geçen Yeşim Gül, TRT1’in Kara Ağaç Destanı projesiyle anlaşma sağladı. Yeşim Gül, güçlü konusu ve başarılı kadrosuyla 23 Şubat’tan beri yayın macerasını sürdüren Kara Ağaç Destanı dizisinin yeni transferi olarak açıklandı.

Gönül Dağı 132.bölüm fragmanında acı gelişme! TRT1dizisinde seyirciyi üzen haber varGönül Dağı 132.bölüm fragmanında acı gelişme! TRT1dizisinde seyirciyi üzen haber var

Ufuk Hakan Eren’in yönetmenliğinde çekimleri Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde ve Soğanlı Vadisi’nde gerçekleştirilen Kara Ağaç Destanı’nın sürpriz ismi Yeşim Gül’ün üstleneceği rol belli oldu. Son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde izleyicisinin karşısına geçen ve 2021’den beri herhangi bir projede görünmeyen Yeşim Gül, Celal Ağa’nın dünürü Durdu karakteriyle ekranların tozunu atmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Hasan Karul'un üstlendiği Motto Yapım Kara Ağaç Destanı dizisinin başrollerini Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Hakan Boyav, Özlem Conker, Merih Öztürk gibi birbirinden iddialı oyuncular paylaşıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Güzel bir film.Konusu ve oyuncular kaliteli
    Cevapla
  • ABDULSAMET TETİK 1 ay önce Şikayet Et
    Kuzey
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı