Kızıl Goncalar 12.bölüm fragmanı: Canını sıkacak sözler! Tam yüzü gülmeye başlamışken...

Tehlike zillerinin çaldığı Kızıl Goncalar 12.bölüm fragmanında Feyza'nın evlendirilmesinden sorumlu tutulan Zeynep'in başı büyük belaya girer.

GİRİŞ 25.03.2024 13:43 GÜNCELLEME 25.03.2024 13:44
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kızıl Goncalar 12.bölüm fragmanında Feyza tarafından kötülüğe uğrayan Zeynep şimdi zor bir imtihandan daha geçecektir. Feyza'nın başka biriyle nikahlandırılmasının tek sorumlusu olarak görülen Zeynep için yeni bir kötülük planı hazırlanır. Hasna'nın 'Hep o Zeynep yüzünden oldu ne olduysa. Ama bilirim ben ona ne yapacağımı' çıkışı yeni bölüm fragmanına damgasını vurdu.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 18.bölüm fragmanında büyük kriz! Tepkilerin odağına yerleştiKudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 18.bölüm fragmanında büyük kriz! Tepkilerin odağına yerleşti

Faruk Turgut'un yapımcısı olduğu, Ömür Atay ile Özgür Sevimli'nin yönettiği, Şükrü Necati Şahin, Melih Özyılmaz ve Ceylan Güleç'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar 12.bölümüyle tarihinde saat 20:00'da NOW TV'de izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

Kızıl Goncalar'da Neler Yaşandı?

Levent’in Zeynep’in gidişi konusunda kendisine yalan söylediğini Beste’den öğrenen Meryem yıkılır. Levent, Beste’yle büyük bir kavgaya tutuşurken Levent’e güveni kaybeden Meryem, yaşananlardan habersiz olan Zeynep’le birlikte Suavi’yi ötanazi fikrinden vazgeçirdikten sonra bir daha o eve gitmeme kararı vermiştir.

Öte yandan Zeynep’e kurduğu tuzak ortaya çıkan Feyza ise her şeyini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Feyza ile ilgili kararı Cüneyd’in vermesi ise Sadi’nin onu iktidarına ilk kez bu kadar açıktan bir rakip olarak görmesine sebep olur. Bu durumdan tek çıkışı ise Sadi’nin bulduğu güçlü damat adayı Affan olacaktır. Ancak Feyza’nın kaderi, kendi seçimi olacaktır.

Suavi’yle görüşmesinden mutlu ayrılan Zeynep halen Cüneyd’e kırgın olsa da Cüneyd, hakkına girdiği kızın gönlünü almak için çare aramaya başlar. Bu yolda kendi evliliğini yürütmekte zorlanan Levent’ten ona yol göstermesini isteyecektir. Ancak Levent ikilinin birlikteliğinden habersizmiş gibi davranmak zorundadır. Fransa meselesinde Mira ile Zeynep arasında bir seçim yapmak zorunda kaldığını anlatmak isteyen Levent’e küs olan Meryem ise ötanazi sırrını ondan saklarken benzer bir duruma düştüğünü fark eder. Ancak Suavi ölüme gitmeden önce, ikisinin de doğruları söylemek için vakti daralmıştır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Hakverdi 1 ay önce Şikayet Et
    Nerde menfaat oraya yerleş. Artık kimse inanmıyor.
    Cevapla
  • Alim 1 ay önce Şikayet Et
    Unutmayalım imtihan dünyası, ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM herkesi imtihan ediyor. İmanlı, salih, iyi insanlar kurtulacak.. Kötü insanlar helak olacak...
    Cevapla
  • Msafir 1 ay önce Şikayet Et
    LA Galibe İllallah
    Cevapla
  • Mahmut Akar 1 ay önce Şikayet Et
    Gayet iyi bir dizi, objektif eleştiri iyidir
    Cevapla
  • Mehmet Arif 1 ay önce Şikayet Et
    nov yahudi kanalı foks değil mi? Bunlar da az tilki değil. Müslümanları kandırmak için tilki'lik yapıyorlar
    Cevapla
  • irem 1 ay önce Şikayet Et
    bendedede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milyonerlerin ilk adreslerinde zirve değişmedi! İşte dünyanın en zengin şehirleri!
Eyüpsultan'da okul müdürünü öldüren şahıs hakkında yeni gelişme! Karar verildi