Kuruluş Osman 153.bölüm 2.fragmanında şoke eden karar! Bir dönem kapandı, yenisi açıldı

Herkes onu öldü zannederken ters köşeye yatıran Holofira'nın, Kuruluş Osman 153.bölüm 2.fragmanında İslam'ı öğrenmek istediğini söylemesiyle takdir kazandı.

GİRİŞ 20.03.2024 11:48 GÜNCELLEME 20.03.2024 11:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 153.bölüm 2.fragmanında aslında ölmediği ortaya çıkan Holofira hayatının dönüm noktasındadır. Yepyeni bir sayfa açmaya karar veren ve bunu en büyük destekçisi Bala Hatun'la paylaşan Holofira'dan alkış toplayacak istek gelir. Onun bu isteğiyle artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır ve bambaşka bir dönemin açılacağının habercisidir. Holofira'nın 'Ben İslam'ı öğrenmek istiyorum' diyerek aldığı kararı açıklaması Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanına damgasını vurdu.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 18.bölüm fragmanında büyük kriz! Tepkilerin odağına yerleştiKudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 18.bölüm fragmanında büyük kriz! Tepkilerin odağına yerleşti

Kuruluş Osman'da Neler Yaşandı?

Osman Bey yeni bir oyun kurmaktadır. "Düşümüz ömrümüzden uzundur yolumuz atlarımızın aşacağından çetindir" diyerek ordusunu hedefine hazırlamaktadır.

İmren Tegin'in alametlerini ele geçiren Osman Bey, alametleri koz olarak kullanmak istedi. Osman Bey'in ilk hamlesi Atranos'a gidip İmren Tegin'le pazarlık yapmak oldu. Osman Bey, alametlere karşılık İmren Tegin'den kalabalık halde gelen Haçlı Ordusu'nun yolunu değiştirmesini istedi. Moğollar'dan destek amaçlı gelen paraya el koyan Osman Bey, parayı İmren'e fırlattı. Osman Bey, Moğollar'ın parasını ve Uç Pazar'ı İmren Tegin'e teslim ederek İmren'i anlaşmaya ikna etti. Bu pazarlığın sonunda Osman Bey, Atranos kuşatmasını kaldırdığını bildirdi.

Zehirlenen Ayça Hatun, kısasa kısas hakkını kullanarak Holofira'nın idam edilmesini istedi. Yenişehir Sarayı'nda kurulan mahkemede Holofira, Ayça Hatun'u zehirlediğini itiraf edip aynı zehirden içti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    davan etsin kuruluş Osman
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    hele şu devlet kurulsun sonra final edecek
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    bence yayından kaldırılmalı. Kuruluş Osman'a kadar yayınlanan ertuğrul dizisi gerçekten tarih bilinci ve ruhumuzu okşayan diyalogları ile harikaydı. Şu anda yayınlanmakta olan Kuruluş Osman resmen tarihimizden soğutmak için yapılıyor gibi. Hem tarihimize hem de dizinin karakterinin kendi kendini bitirmesine neden oldu.
    Cevapla
  • arkadaş 1 ay önce Şikayet Et
    mantıktan ayrılmamak gerekir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi