Teşkilat Dizisi 100. Bölümüyle damga vurdu! Milli Muharip Uçak KAAN ilk uçuşu!

TRT'nin rekortmen dizisi Teşkilat 100. bölümüyle seyircisine duygusal anlar yaşattı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için özel bir bölümle TRT ekranlarına gelen Teşkilat Dizisi, Milli Muharip Uçak Kaan'ın ilk uçuşunu izleyiciler ile buluşturdu.

Teşkilat Dizisi 100. Bölümüyle damga vurdu! Milli Muharip Uçak KAAN ilk uçuşu!
Teşkilat Dizisi 100. Bölümüyle damga vurdu! Milli Muharip Uçak KAAN ilk uçuşu!
GİRİŞ 19.03.2024 23:29 GÜNCELLEME 19.03.2024 23:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Heyecanın ve aksiyonun ardı arkası kesilmeyen Teşkilat dizisinin 100. bölümü, her zaman olduğu gibi seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. TRT ekranlarının ses getiren dizisi Teşkilat, beşinci nesil yerli savaş uçağı KAAN'ın ilk uçuşunu sevenleriyle buluşturdu. 

TEŞKİLAT DİZİSİ 18 MART ÖZEL ÇEKİM: MİLLİ MUHARİP UÇAK KAAN!

Teşkilat Dizi ekibi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için izleyicilerine özel ve duygu dolu anlar yaşattı. Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Sarp Levendoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Selin Genç Sena, Melisa Akman ve Serdar Yeğin gibi başarılı isimlerin rol aldığı Teşkilat dizisi bu sefer göz doldurdu.

Pazar akşamlarının sevilen dizisi Teşkilat, yeni bölümünde seyircisine büyük şok yaşattı. Dizinin son bölümünde Teşkilat ekibi "Milli Muharip Uçak KAAN" için düzenlenen hain plana engel oldu ve vatanın birliğini tehdit edenleri ortadan kaldırıp yok etti. 

TEŞKİLAT DİZİSİ 101. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bu haftaki aksiyon dolu bölümüyle Teşkilat ekibi yine gönülleri fethetti. 18 Mart Çanakkale Zaferine özel gerçekleştirilen bölümde ilk uçuşunu gerçekleştiren Milli Muharip Uçak KAAN'ı meraklıları ile buluşturan TRT ekranları, bir sonraki bölüm için izleyici ekrana kilitlemeye devam ediyor.

En son yayınlanan bölümü heyecanla izleyen Teşkilat kitlesi, 101. bölümde neler olacağını merak ediyor. Teşkilat 101. bölüm fragmanı yayınladı mı? Teşkilat 101. bölümde neler olacak?

Teşkilat Dizisi, bir sonraki bölümde Ömer, Zehra ve Neslihan'ın bambaşka maceralarını konu alacak. Peki, Teşkilat Dizisi 101. bölüm fragmanı yayınladı mı?

TRT ekranlarına en son 100. bölümüyle gelen Teşkilat dizisinin yeni bölüm fragmanı sevenleri tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Teşkilat Dizisinin henüz 101. bölüm fragmanı yayınlanmadı.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Kaan 1 ay önce Şikayet Et
    Teşekkürler Ak parti.
    Cevapla
  • Fatih 1 ay önce Şikayet Et
    Teşekkürler REİS TEŞEKLER ERDOĞAN TŞEKKÜRLER MİLLİ VE YERLİ OLANLARA HAZIMSIZLARA SODA.......................
    Cevapla
  • İstanbul-18 1 ay önce Şikayet Et
    Yönetmenin yerine olsam, senin gibileri kudurtmak için teşkilat dizisinde ki tüm makam araçlarını TOGG yaparım, eminim ondanda rahatsız olursun, aslında Gemlik'te fabrika yok arabalar İtalya'dan geliyor diye dalga geçmeye çalışırsın. Ama bu gidişle daha çok kuduracaksınız.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Hazımsızlık mı yarattı canım?
    Cevapla
  • kaan 1 ay önce Şikayet Et
    Dogru bencede sadece filimde olur. Kaan ucagı sadece filmlerde kahramanlık gosterır. ver gazı olayı.
    Cevapla
  • Muttaki 1 ay önce Şikayet Et
    Bir sade soda iç kardeş, hazımsızlığa iyi gelir!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri