Kuruluş Osman 154.bölüm fragmanında yer yerinden oynuyor! Tüm bildiklerinizi unutturacak

Yürekleri ağza getiren yangının çıktığı Kuruluş Osman 154.bölüm fragmanında Ayça Hatun, kini ve nefreti yüzünden ortalığı tozu dumana katar.

GİRİŞ 26.03.2024 16:24 GÜNCELLEME 26.03.2024 16:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 154.bölüm fragmanında zehirli düşüncelerinin tesiriyle akıllara durgunluk veren bir hamlede bulunan Ayça Hatun, obadakilerin hayatını tehlikeye atar. ‘O çeyizler size saadet değil, kahır getirecek, cehenneminize ateş olacak!’ diyen Ayça Hatun’un gözünü kan bürür. Yeni bölüm fragmanında kontrolünü tamamen kaybeden ve sınır tanımaz hale gelen Ayça Hatun’un obada çıkardığı yangın gerilimi en uç noktaya taşır.

Gönül Dağı'nda o isim gitti, yerine başkası geliyor! TRT1 dizisinde radikal değişiklikGönül Dağı'nda o isim gitti, yerine başkası geliyor! TRT1 dizisinde radikal değişiklik

20 Kasım 2019'dan beri ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden, Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde 5 sezondur izleyenleri ekran başına kilitleyen Kuruluş Osman 154.bölümüyle tarihinde saat 20:00'da ATV'de tutkunlarını ağırlayacak.

Kuruluş Osman'da Neler Yaşandı?

Bahar nice zaferlerin müjdesi olacaktır. Ramazan ve Nevruz aynı vakte denk gelmiştir. Osman Bey de Ramazan'ı ahalisiyle birlikte obada geçirmeye karar verir. Obada Osman Bey'leri neler beklemektedir?

HOLOFİRA NASIL ÖLÜMDEN DÖNDÜ?

Bala Hatun, Holofira'nın yanındadır, Orhan ve Holofira'nın sevdasının büyüklüğüne vurguda bulunur. Zehirle idam edilen Holofira nasıl yaşamaktadır? Holofira ve Orhan arasında olanlar nereye varacaktır?

ALAEDDİN VE GONCA ARASINDA NELER YAŞANACAK?

Alaeddin ve Gonca birlikte at sürerler. Gonca ve Alaeddin, aralarındaki engelleri aşabilecek midir?

OSMAN BEY'İN YENİ OYUNU

Osman Bey, Katalan birliğini tuzağa düşürür. Ordu sayısını ve güzergahlarını öğrenmek ister. Osman Bey'in planı nedir? Katalan'lar üzerinden nasıl bir oyun kuracaktır?

OSMAN BEY, İMREN TEGİN'İN PLANLARINI BOZABİLECEK Mİ?

İmren Tegin, Frenkleri beklemekte ve Osman Bey'e karşı nasıl bir hamle planlamaktadır. Osman Bey, Frenk liderinin kellesini almaya kararlıdır. Ne kadar zor olursa olsun bunu yapacak kudrete sahip olduğunu söyler. Osman Bey, Frenk'i alt edip İmren Tegin'in oyununu suya düşürebilecek midir?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Tanju 1 ay önce Şikayet Et
    Koskoca Osman gaziyi, atamızı, istihbarat bilgileriyle yaptığı savaslar yerine sokak kabadayisina cevirmisler.
    Cevapla
  • Mesut 1 ay önce Şikayet Et
    İzleyen varmı acaba hala?
    Cevapla
  • paslanmaz 1 ay önce Şikayet Et
    evet heminde soluksuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'